atlétika

2019.07.24. 11:00

Két veszprémi lesz ott Bakuban

Molnár Attila és Varga Gréta is jó esélyekkel lép pályára Bakuban, az Ifjúsági Európai Olimpiai Fesztiválon (EYOF).

B. Virág Rita

Molnár Attila és Varga Gréta akár érmet is szerezhet az Ifjúsági Európai Olimpiai Fesztiválon

Fotó: Penovác Károly/Napló

A Sportolj Velünk SE két atlétát is delegált a Bakuban megrendezendő EYOF-ra. Tóthné Stupián Anikó, az atléták trénere lapunknak elmondta, mindkét tanítványa remek esélyekkel indul a fesztiválon.

Molnár Attila 400 méteren és a svéd váltóban is képviselheti a veszprémi színeket. Az U18-as válogatott sportoló egyébként legutóbb Nagyszombaton, a négy nemzetet felvonultató válogatott viadalon is tagja volt az országos csúcsot elérő svéd váltónak (1:53.57). – Attila az egyéni számában és a váltóval is elérheti a döntős szereplést. Jó formát mutat, alaposan felkészült a bakui versenyre – hangsúlyozta Tóthné Stupián Anikó.

Molnár Attila és Varga Gréta akár érmet is szerezhet az Ifjúsági Európai Olimpiai Fesztiválon
Fotó: Penovác Károly/Napló

Varga Gréta 2000 méteres akadályfutásban próbál szerencsét úgy, hogy jelenleg igen előkelő helyet foglal el az európai ranglistán.

A korosztályában második legjobb idővel rendelkező atléta számára cél egyértelműen a döntőbe jutás.

– Szeretném, ha sportolóink elfogadnák, tudatosítanák magukban, jó esélyekkel pályáznak, akár az éremre is. Bízom a jó szereplésükben – hangsúlyozta a tréner.

Molnár Attila szerdán kezdi meg a szereplést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában