Remekeltek a megyei rockysok

2019.11.14. 11:00

Az ajkai sportcsarnok adott otthont a nyugat-dunántúli területi versenynek

A Veszprém megyei rockysok kiváló eredményeket értek el az Ajka Kupa nyugat-dunántúli területi pontszerző táncversenyen, amelynek a Városi Sportcsarnok adott otthont november 9-én.

Tisler Anna

A táncosok látványos koreográfiákat mutattak be a megmérettetésen

Fotó: Györkös József

A területi viadalon children párosban a Dinamik Ajka versenyzője, Csite Adrián és Halmai Jázmin arany-, a Black Bunny Pápa színeiben indult Németh Hunor Dénes és Varga Ramóna Linda ezüstérmet szerzett.

Juveniles párosban Péter Ákos és Babai Blanka (Black Bunny Pápa) második lett. A Couple dance show kategó­riában Poór Dániel és Belegrai Viktória (Dinamik Ajka, valamint Főnix Székesfehérvár) az első, Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia (Kid Veszprém) a második helyre került pontszámai alapján.

A kisformációkban a children kategóriában versenyzők közül a Crystals (Black Bunny Pápa) második, a Little Rock (Acro Dance Balatonfüred) harmadik helyen végzett. A juveniles korcsoportban az Acro Dance Balatonfüred After School produkciója került a legjobbak köze, a második helyre.

A junioroknál a Wonder (Acro Dance Balatonfüred) a harmadik helyre került. A Ladies Dance kategóriában a Csinizsaruk (Kid Veszprém) nyert.

A Ladies Dance Plusban a Mission (Acro Dance Balatonfüred) a második helyre került fel.

A Ladies Contact Style első és második helyezettje a Perfect (Acro Dance Balatonfüred), valamint a Prodigy Projekt (Kid Veszprém) lett ezúttal.

A táncosok látványos koreográfiákat mutattak be a megmérettetésen
Fotó: Györkös József

A nagyformációkban a legfiatalabbak, a childrenek Firerock (Acro Dance Balatonfüred), Pocahontas (Kid Veszprém) és Good Game (Acro Dance Balatonfüred) volt a sorrend az élen.

A juveniles versenyzők közül a Grú-Sokk (Kid Veszprém) második lett. A girls korcsoportban szintén Veszprém megyei győzelem született, Selection és Dzsembor (mindkét csapat Acro Dance Balatonfüred), valamint a Venga girls (Kid Veszprém).

A ladies kategóriában High five (Acro Dance Balatonfüred), Baby dolls (Kid Veszprém), Remember (Dinamik Ajka) sorrend alakult ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában