utánpótlás

2019.11.27. 07:00

Jól bokszoltak az ajkai fiatalok

Pécsen és Egerben is ringbe léptek a közelmúltban az Ajkai Boxer SE ökölvívói.

Horváth Gábor

Remek versenyeket zártak az ajkaiak, Márton Eszter (középen) különösen jó formának örvend

Forrás: Boxer SE

Pécsen, a Horváth Géza nemzetközi emlékversenyen az ajkai Márton Eszter (junior korcsoport, 50 kg) román ellenféllel nézett farkasszemet. Nem sokáig, a találkozó csak 40 másodpercig tartott, a rivális edzője az első számolás után bedobta a törülközőt.

Kovács Botond (utánpótlás korcsoport, 43 kg) szlovén bunyóst győzött le, szintén az első menetben lezárva a meccset. Ami a többi ajkai versenyzőt illeti, Márton Tibor (serdülő korcsoport, 43 kg) 3-2 arányban nyert, Bence Kornél (serdülő korcsoport, 41,5 kg) ezúttal kikapott.

Remek versenyeket zártak az ajkaiak, Márton Eszter (középen) különösen jó formának örvend
Fotó: Boxer SE

Egerben folytatta jó sorozatát Márton Eszter. A III. Nemzetközi Eger Kupán hat ország több mint kétszáz bokszolója vett részt, 42 klubot képviselve. Márton – aki ezúttal eggyel magasabb súlycsoportban, 52 kg-ban indul – az első körben egyhangú pontozással győzte le Jónás Kornéliát. A döntőben a súlycsoport magyar bajnoka, a kőszegi Lukács Tifani Csenge volt az ajkai hölgy ellenfele. A felek nagyot küzdöttek, végül a pontosabb, kezdeményezőbb Márton egyhangú pontozással nyert. Az ajkai fiatalok edzője Horváth Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában