Minden gyerek jól érezte magát

2019.12.21. 07:00

Az 1. Futsal Club Veszprém játékosai is közreműködtek a Mikulás-kupán

Mintegy hatvan végzős óvodást látott vendégül a minap a Szilágyi keresztény iskola a Mikulás-kupán, ahol a futsallal és a focival ismerkedtek a leendő elsősök.

B. Virág Rita

Mintegy hatvan gyereket látott vendégül a Szilágyi-iskola a hagyományos Mikulás-kupán Fotó:aszervezők

Immár ötödik éve rendezte meg a Szilágyi-iskola a Mikulás-kupát, ahol az idén hat veszprémi és egy tihanyi óvoda képviseltette magát.

– Ez a program a grassroots fesztiválok szellemiségében zajlik, vagyis a legfontosabb, hogy minden gyerek érezze jól magát és sikerélménye legyen a különböző mozgásformákat kipróbálva – tájékoztatta lapunkat Varga Tünde, az esemény egyik főszervezője.

– A Mikulás-kupa ezzel együtt szerves része intézményünk beiskolázási programjának is. Szeretnénk, ha az idelátogató óvodások és szüleik bepillantást nyerhetnének iskolánk szellemiségébe, a nálunk megszokott légkörbe, hangulatba. Épp ezért a leendő elsős tanító nénik is aktívan részt vettek, közreműködtek az eseményen.

Mintegy hatvan gyereket látott vendégül a Szilágyi-iskola a hagyományos Mikulás-kupán
Fotó:aszervezők

Varga Tünde kiemelte, a Szilágyi-iskola évek óta kiemelkedően jó kapcsolatot ápol az 1. Futsal Veszprém Clubbal, az egyesület vezetői, játékosai örömmel segédkeznek a Mikulás-kupán, így volt ez az idén is.

– Kollégáimmal, Finta Péterrel és Tóth Zsuzsával remek pályát találtunk ki a gyerekeknek. Volt légvárfoci, falmászás, ugrálóvárazás, akadálypálya és bójagyűjtő memóriajáték is, mindemellett a focival, futsallal is ismerkedhettek. Nagyon élvezték a gyerekek a kihívásokat, láthatóan mindenki talált magának neki tetsző mozgásformát. A program végén a résztvevők természetesen kisebb ajándékot kaptak, csokit, szaloncukrot vihettek haza a kicsik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában