atlétika

2019.12.19. 07:00

Évzáró megméretés Székesfehérváron – veszprémi sikerek

Dobogós helyezésekkel gazdagodtak a veszprémi atléták a Sport XXI atlétikai verseny évzáró viadalán.

B. Virág Rita

Az SVSE U13-as alakulata ezüstérmet szerzett a népes mezőnyben

Forrás: SVSE

Székesfehérváron rendezték meg a Sport XXI Közép-Dunántúl régiójának évzáró viadalát. Az U11-eseknél a Sportolj Velünk SE (SVSE), valamint a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) képviselte a megyei színeket, míg az U13-asoknál az említett két egyesület mellett a Pápai Atlétikai Club is indított csapatot.

A teremben megrendezett, jó hangulatú eseményen helyből távolugrás, zsámolyszökdelés, medicinlabda-dobás, valamint sprint-gát váltó számokban mutathatták meg ügyességüket, gyorsaságukat, erejüket a kis atlétapalánták.

Az U11-es korcsoportban az SVSE piros csapata nyert 48 pontot gyűjtve, míg a VEDAC piros gárdája 39 ponttal bronzérmesként zárt. Az SVSE lila együttese a hatodik, a VEDAC kéke a nyolcadik, a VEDAC narancsa a kilencedik helyen fejezte be a pontgyűjtést.

Az U13-as korosztályban is két érem jutott a megyebelieknek: az SVSE zöld csapata második lett 55 ponttal, míg a VEDAC piros együttese 47 ponttal a harmadik helyen végzett.

Az SVSE U13-as alakulata ezüstérmet szerzett a népes mezőnyben
Fotó: SVSE

Az SVSE sárga csapata a hetedik, az SVSE kék alakulata a tizenkettedik lett. A VEDAC narancsa a nyolcadik, a VEDAC kéke a tizenegyedik helyet érdemelte ki. A Pápa küldöttsége a kilencedik lett a tehetséges gyerekek sokaságát felvonultató népes mezőnyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában