Legközelebb otthon játszik az együttes

2019.12.10. 18:45

Létszámhiányosan futott bele a késbe a Tihanyi FC

Nem volt esélye a tihanyi futsalcsapatnak a másodosztályú pontvadászat legutóbbi játéknapján. A félszigetiek az éllovas otthonába voltak hivatalosak, s végül kiütéses vereséget szenvedtek.

Horváth Gábor

A tihanyiak (fehérben) fájdalmas vereséget szenvedtek

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fontos és értékes hazai győzelem (a REAC-SISE alakulatánál bizonyult 6-5 arányban jobbnak a csapat) után készülhetett a soron következő feladatra a Tihanyi FC, ezzel együtt a TFSE volt a mérkőzés esélyese.

A fővárosi csapat 10 győzelemmel és egy döntetlennel állt a csoport tabellájának élén, míg a Veszprém megyeiek három sikert és nyolc vereséget tudtak a forduló előtt felmutatni ebben a szezonban.

Nos, nem is borult a papírforma. A TFSE már a negyedik percben betalált, és az első félidőt követően 4-0-ra vezetett. A folytatásban potyogtak a hazai találatok, a vendégek részéről csak Erdősi Péter tudott eredményes lenni. A mérkőzés forgatókönyvéhez tartozik, hogy a tihanyiak erősen létszámhiányosak voltak, csupán két cserével álltak fel.

A tihanyiak (fehérben) fájdalmas vereséget szenvedtek
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Eredmény: TFSE-Szertarsport.hu–Tihanyi FC 12-1 (4-0). Budapest, Vasas Sportcsarnok. V.: Urgyán, Tiringer, Kondákor. TFSE: Mészáros – Kocsi, Rónaszéki, Fritz B., Fritz A. Csere: Papp, Andorka, Fazekas, Faragó, Dudás, Fodor, Sztanyovszky, Csernai. Edző: Csernai Gábor.

Tihanyi FC: Mits – Dévényi, Erdősi P., Erdősi X., Petróczi. Csere: Gulyás, Németh. Edző: Németh Gábor.

Gólszerző: Rónaszéki, Fritz A. 2, Andorka 2, Fazekas, Faragó, Dudás, Fodor, Csernai 3, ill. Erdősi P.

További eredmények: Haladás II–Nagykanizsa 0-1, SZC FC–Hidegkúti SC 4-10, Érdi VSE–PTE PEAC 2-6.

A következő, 15. fordulót pénteken és hétfőn rendezik meg az NB II nyugati csoportjában. A tihanyiak pénteken (19.30) a Haladás II együttesét fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában