Két helyezést ugrottak előre

2020.01.20. 21:09

A veszprémi futsalosok idegenben is legyőzték a dunaújvárosi csapatot

Első idegenbeli sikerét aratta ebben a szezonban a veszprémi futsalcsapat, amely hétfőn Dunaújvárosban tudott győzni.

Horváth Gábor

Tatai Józsefék sokkal jobban hajráztak, mint a házigazda

Fotó: Balogh Ákos/Napló

1. FCV–Dunaferr 3-0 (0-0)

Dunaújváros. V.: Zimonyi, Szabó, Hartung. Dunaferr: Rigó – Fridrich, Szeghy, Faragó, Pál. Csere: Németh P., Dorogi, Klacsák, Sáhó, Csányi, Németh L., Horváth, Reveland. Edző: Fehér Zso1t. 1. Futsal Club Veszprém: Klcsó – Tatai, Gyurcsányi, Boromisza, Bognár. Csere: Schmidmajer, Miklós, Tar, Komáromi, Varga, Bencsik Á., Spandler, Bencsik R. Edző: Frank Tamás.

G.: Boromisza (33.), Miklós (39.), Tatai (40.).

Tatai Józsefék sokkal jobban hajráztak, mint a házigazda Fotó: Balogh Ákos/Napló

A bajnoki alapszakasz 16. fordulójában a felsőházi rájátszást érő ötödik helyért küzdő Dunaferr otthonába látogatott a sereghajtó Veszprém. A bakonyiak 2020-ban még veretlenek voltak, az NB I-ben döntetlent játszottak a listavezető Berettyóújfaluval, a Magyar Kupában pedig idegenben győzték le a Rubeola FC-t. Az 1. FCV és a Dunaferr őszi csatáját Frank Tamás csapata nyerte meg saját csarnokában. Idegenben is sikerült a bravúr, a Veszprém begyűjtötte a három pontot, s ezzel két helyet ugrott előre a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában