emlékplakett

2020.02.16. 13:27

Díjazták a legjobbakat az alsóörsi sportbálon

Díjazták a legjobb sportolókat a 21. sportbálon a hétvégén, Alsóörsön a helyi sportcsarnokban, amit Ferenczy Gábor alpolgármester szervezett meg.

Kovács Erika

Hebling Zsolt, Alsóörs polgármesterének, az Alsóörsi Sport Egyesület elnökének köszöntője után a sportbál védnökei, Vörösmarty Éva, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója, és Finta Péter, Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója üdvözölték a sportbál vendégeit Fotó: Alsóörsi önkormányzat

Hebling Zsolt, Alsóörs polgármesterének, az Alsóörsi Sport Egyesület elnökének köszöntője után a sportbál védnökei, Vörösmarty Éva, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója, és Finta Péter, Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója üdvözölték a háromszáz vendéget.

Hebling Zsolt idén is emlékplakettel ismerte el azoknak a sportolóknak a munkáját, akik tavaly kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Így a női kézilabdások közül Kovács Angélát, és Horváth Kittit, a férfi kézilabdásoktól Márki Balázst és Horváth Bencét, az íjászok közül Szélesy Bencét és Szűcs Tibort, labdarúgásban pedig Hideghéti Pétert. A női kézilabda kiemelkedő támogatásáért Szendi Péter vehetett át elismerést.

Hebling Zsolt, Alsóörs polgármesterének, az Alsóörsi Sport Egyesület elnökének köszöntője után a sportbál védnökei, Vörösmarty Éva, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója, és Finta Péter, Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója üdvözölték a sportbál vendégeit
Fotó: Alsóörsi önkormányzat

A köszöntő és a díjátadó után az Acro Dance Sporttánc Egyesület látványos bemutatóval nyűgözte le a közönséget, a kitűnő muzsikáról pedig a Búgócsiga Zenekar gondoskodott, miközben rengeteg értékes tombolát sorsoltak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában