A ráadásban egalizáltak

2020.02.25. 07:00

Nyert az Úrkút, a FAK és a Tihany nem bírt egymással

Két elhalasztott mérkőzést pótoltak az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban. Az Úrkút magabiztosan szerezte meg a győzelmet, a tihanyiak a 91. percben mentettek pontot Balatonfűzfőn.

Horváth Gábor

MTD Hungária Megyei I. osztály labdarúgó mérkőzés Tihanyi FC (zőld) - Balatonfüredi FC (piros-fehér) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly

A tavaszi rajt előtt egy héttel két párharcot rendeztek a labdarúgó megye I-ben, az Úrkút–Sümeg és a FAK–Tihany találkozókat az őszi idényből halasztották február végére. Előbbi meccsen a papírformának megfelelően az úrkútiak könnyedén nyertek, a másik összecsapás viszont komoly csatát hozott.

A Tihany kétszer is egyenlített, a második vendéggól a 91. percben született.

A tihanyiak Fűzfőn léptek pályára
Fotó: Penovác Károly

A félszigetiek ugyanakkor ezzel lecsúsztak a harmadik helyről, az Úrkút előzte meg a csapatot. A Fűzfő a hatodik, a Sümeg a 15. pozícióból várja a folytatást.

Eredmények:

Úrkút SK–Sümeg VSE 3-0 (2-0). Ajka. V.: Jónás. Gólszerző: Hoós (30.), Udvardi M. (36.), Sadjo (85.).

Fűzfői AK–Tihanyi FC 2-2 (0-0). Balatonfűzfő. V.: Lovasi. Gólszerző: Szabó II P. (63.), Auerbach (81.), ill. Király (71.), Horváth Á. (91.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában