Alternatív atlétikai versenynaptár

2020.04.20. 18:46

Augusztus 8–9-én rendezhetik meg a 125. országos bajnokságot

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöksége elkészített egy alternatív versenynaptárt a 2020-as évre. Jelen állás szerint júniusban rendeznék meg az első erőpróbákat.

B. Virág Rita

Azt még nem tudni, hogy a Balaton Bajnokságot (a képen Kövér Fanni) mikor pótolják

Fotó: Archív

A MASZ hivatalos oldalán közleményben jelezték, hogy elkészült az alternatív naptár.

„Ahogy korábban jeleztük, a kialakult veszélyhelyzethez, valamint az ennek következtében történt létesítmény-használati korlátozásokhoz és versenyhalasztásokhoz/törlésekhez természetesen a mi versenynaptárunknak is alkalmazkodnia kell. A szak­ági referensek bevonásával a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján létrehoztunk egy alternatív versenynaptár-tervezetet. Annyi bizonyos, hogy ez a tervezet is napról napra változásokon fog átmenni az újabb információk és döntések nyilvánosságra hozatalával.

Azt még nem tudni, hogy a Balaton Bajnokságot (a képen Kövér Fanni) mikor pótolják
Fotó: Archív

A lehetőségekhez mérten természetesen az összes elmaradó versenyt igyekszünk pótolni, ezek közül is a felnőtt és korosztályos országos bajnokságok valamint a csapatbajnokság prioritást élveznek” – derült ki.

Eszerint, ha minden jól megy, az országos bajnokságot augusztus 8–9-én bonyolítják le. A csapatbajnokság döntője pedig szeptemberben lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában