futsal

2020.06.02. 10:00

Dunaújvárosból igazolt játékost az 1. Futsal Club Veszprém

Fridrich Dávid személyben Dunaújvárosból igazolt játékost az 1. Futsal Club Veszprém.

Horváth Gábor

A 26 éves Fridrich Dávid a klub idei második szerzeménye Fotó: 1. FCV

A bakonyi egyesület bejelentése szerint a következő szezontól Veszprémben folytatja pályafutását Fridrich Dávid, aki a Dunaferr csapatától érkezik.

A 26 éves futsalos a dunaújvárosiaknál együtt dolgozott Fehér Zsolttal, a szakember nemrég vette át az 1. FCV irányítását. Fridrich Dávid – aki már bemutatkozott a magyar válogatottban is – összesen 11 gólig jutott a 2019/2020-as csonka idényben.

A veszprémi futsalosoktól idén Frank Tamás edző mellett Miklós Tamás, Raimundo Junior, Caio Matheus és Lazar Miloszavljevics távozott, Fridrich Dávid előtt Rutai Balázst (Kecskemét) igazolta le a klub. A bakonyiak jelezték, hogy hamarosan újabb játékos érkezését jelentik be.

A 26 éves Fridrich Dávid a klub idei második szerzeménye Fotó: 1. FCV

A tavaly bajnoki bronzérmes veszprémiek idén (a pontvadászat felfüggesztése előtt) az NB I rájátszásának alsóházában szerepeltek. Az 1. FCV a következő szezonban ismét szeretne az élcsapatok közé tartozni, és ennek megfelelően igyekszik kialakítani játékoskeretét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában