nb i

2020.06.05. 12:34

Kezdődik a nyári szünet a kézilabdásoknál

Utolsó edzését tartotta pénteken a Balatonfüredi KSE, az NB I-es kézilabdázók most nyári szünetre vonulnak, s júliusban kezdik meg a felkészülést a következő szezonra.

Horváth Gábor

A füredi kézisek (Szöllősi Balázs) júliusban kezdik a felkészülést

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A 2019/2020-as kézilabdaszezon idő előtt fejeződött be. A koronavírus-járvány megjelenését követően az országos szövetség felfüggesztett, majd lefújt minden bajnokságot. A játékosok eleinte egyénileg, otthonukban tréningeztek, aztán miután arra lehetőség volt, elkezdődtek a csoportos-, majd csapatedzések is.

Így történt ez a Balatonfüredi KSE-énél is, amelynek játékosai most pihenőre vonulnak, pénteken tartották meg az utolsó gyakorlást. Az új idény szeptember elején kezdődik, az arra való felkészülés pedig júliusban rajtol.

A füredi kézisek (Szöllősi Balázs) júliusban kezdik a felkészülést
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A BKSE szakmai vezetését akkor már György László látja el. A keretben eddig a következő változások történtek, távozott: Fazekas Nándor (visszavonult), Máthé Dominik, Zdolik Bence, Darko Sztevanovics, Luis Felipe Jimenez, Déber Bence, Orbán Barnabás. Érkezett: Pulay Gábor, Horváth László, Dénes János. Az utánpótlásból felkerült: Brandt Balázs, Draskovics Gellért, Seprős Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában