"elég jó állapotban vannak a srácok"

2020.06.03. 19:56

Perutz FC: a szünetre kiadott edzéseket elvégezték

Két héten keresztül hat edzésen vesznek részt a Perutz FC játékosai, akik március 14-én futballoztak együtt.

Haraszti Gábor

Nyolcvanegy nap után jelentkezhettek ismét edzésre a Perutz FC Pápa labdarúgói

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

Legutóbb a Sárvár elleni bajnoki találkozót megelőzően, március 13-án készülődtek edzésre a keret játékosai, akik a megfelelő óvintézkedések és a vírus miatt hozott új szabályok betartásával június 2-án, azaz 81 nap elteltével jelentkezhettek ismét edzésre. A foglalkozások látogatása senki számára nem volt kötelező, aki esetleg korainak érezte még a kezdést vagy nem érezte magát egészségesnek, természetesen folytathatta a korábban megkapott otthoni edzéstervét. Lengyel Ferenc vezetőedző, Kun-Szabó Attila pályaedző és Pánczél Roland kapusedző végül 24 játékosnak az edzőpályán másfél órás tréninget tartott, melyen U17-es és U19-es utánpótlás-játékosok is részt vettek. Két hiányzó volt, Keserű Bence és Farkas Balázs munkahelyi elfoglaltság miatt maradt távol.

– „Ismerkedős” edzés volt, kis játékkal, a látottak alapján elmondhatom, hogy elég jó állapotban vannak a srácok, persze nem bajnoki formában – számolt be tapasztalatairól az első edzést követően Lengyel Ferenc, a Perutz trénere. – Azért látható, hogy nem mindent, de sokat elvégeztek abból, amit a szünetre feladatként megkaptak, így holnaptól minőségi munkát tudunk végezni. Úgy gondolom, kell ez a két hét ahhoz, hogy a pihenő után újra el tudjunk indulni és megkezdeni a 6–8 hetes felkészülést.

Nyolcvanegy nap után jelentkezhettek ismét edzésre a Perutz FC Pápa labdarúgói Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A Perutz vezetőedzője arról tájékoztatott, hogy június 2. és 12. között összesen hat edzés vár a játékosokra, akik ezután június 23-ig pihenőt kapnak, a nyári felkészülés június 24-én rajtol. A keret kialakítása folyamatban van. Biztos távozó egyelőre nincs.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában