Rekkenő hőségben

2020.07.12. 17:32

A fiatalok is pályára léptek a VLS Veszprém edzőmérkőzésén

Mivel a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt az NB III-as bajnokság, ebben az osztályban gyakorlatilag négy hónapja nem meccseltek a csapatok. Az újjáalakult VLS Veszprém most első felkészülési mérkőzését vívta a Tatabányai SC otthonában.

B. Virág Rita

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Tatabányai SC-VLS Veszprém 1-1 (0-1)

VLS Veszprém: Deczki – Molnár, Gálfi, Babos, Vass, Somogyi, Sárossy, Kovács, Dobsa, Gulyás, Major. 60. perc után: Csontos – Mátyás, Herczeg, Schőnig, Füleki, Rápó, Kovács, Jánó, Horog, Michel, Haáz. Edző: Pető Tamás.

Rekkenő hőségben – a pálya szélén 33 fokot mutatott a hőmérő – kezdődött meg az összecsapás. A hosszú kihagyás és a kánikula érezhető volt a csapatok játékán, nehezen lendültek bele a küzdő felek. A Veszprém irányított, de gólt csak a félidő hajrájában sikerült elérnie. A 44. percben Sárossy hatalmas bombagólt szerzett: nagyjából 30 méterről eresztett meg egy életerős lövést ballal, a labda a jobb felső sarkot pókhálózta ki.

A 60. perc után Pető Tamás fokozatosan lecserélte kezdő embereit, és a fiatalok kaptak lehetőséget, akadt, aki első ízben kóstolhatott bele, milyen az iram a felnőttek között, a harmadosztályban. Az újonnan bevetett ügyes játékosok is szépen helytálltak, dicséret illeti őket.

A 85. percben végül szerencsésen egyenlített a Tatabánya: egy kipattanó labdát Bogár 25 méterről, balról a hosszú sarokba emelt.

A VLS Veszprém legközelebb július 15-én, szerdán lép pályára, az Iváncsa gárdáját fogadja megváltozott időpontban. A veszprémiek 18 órakor kezdenek a városi stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában