Hoya Pannon Egyetem Veszprém

2020.07.08. 11:00

A másodedző lett a kosarasok új szakvezetője

Baksa Szabolcs, az előző idényben Mérész Csaba, valamint Nikola Lazics segítője lett a Hoya Pannon Egyetem Veszprém NB I/B-s kosárlabda-együttes szak­vezetője.

B. Virág Rita

Baksa Szabolcs, az új vezetőedző Fotó: Hoya PE Veszprém

Fotó: Kovacs Tamas

A klub hivatalos oldalán tette közzé, hogy a 2020/2021-es évadban Baksa Szabolcs irányítja a felnőtt csapatot. Mint megtudtuk, a 28 éves szakember Veszprémben is kosárlabdázott aktív játékosként, majd a Testnevelési Egyetemen tanult, 2017-ben itt szerzett mesterszakon sportmenedzseri diplomát. A TFSE gárdáját 2015-től erősítette, előbb technikai vezetőként, majd 2019-től másodedzőként. A Budapesti Honvédnél a 3x3-as csapat edzéseit irányította 2019 nyarán. Veszprémben 2019 szeptemberében kezdett el dolgozni, előbb Mérész Csaba, majd Nikola Lazics vezetőedzők mellett másodedzőként, közben a junior együttes szakmai munkáját irányította.

Baksa Szabolcs, az új vezetőedző
Fotó: Hoya PE Veszprém

Csorvási Levente, a bakonyiak klubigazgatója ambiciózus, energikus, a fejlődést szem előtt tartó szakemberként jellemezte Baksa Szabolcsot.

– Nagy lehetőség kapujában áll, a szeme előtt mindig a tanulás, tapasztalatszerzés lebeg. Reményeink szerint új vezetőedzőnk és fiatal csapatunk gyorsan megtalálja a közös hangot, és sikeresen tudnak majd együtt dolgozni a céljainkért – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában