labdarúgó nb III

2020.08.10. 10:05

Idegenben szenvedett vereséget a Balatonfüred

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 2. fordulójában vasárnap idegenben lépett pályára a füredi csapat.

Juhász-Léhi István

Sowunmi Thomas együttese ezúttal alulmaradt

Fotó: Penovác Károly/Napló

Mosonmagyaróvár-BFC 3-0 (1-0)

Mosonmagyaróvár, 600 néző. V.: Horváth P. Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bokor, Bohner, Czingráber, Horváth K., D’Urso, Tóth M. (Takács M., 75.), Jasarevic (Illés, 66.), Nagy K., Szalka (Nagy L., 72.), Laki. Edző: Varga László. Balatonfüredi FC: Szmola – Tetézi, Burucz, Vastag, Emperger, Bene Zs., Pápai K., Csikós (Tamás Sz., 59.), Szabó B., Schillinger D. (Henn, 46.), Laurinyecz (Szalai P., 46.). Edző: Sowunmi Thomas.

Gólszerzők: Nagy K. (34.), Szalka (51., 57.)

A 34. percben a jobb szélen elfutó Jasarevic alapvonalról visszagurított labdáját a jó ütemben érkező Nagy Kevin a rosszul helyezkedő védők között 11 méterről a jobb alsó sarokba bombázta,1-0.

Sowunmi Thomas együttese ezúttal alulmaradt Fotó: Penovác Károly/Napló

Az 52. percben D'Urso átemelte az elmélázó füredi védők fölött a labdát, a legkorábban eszmélő Szalka Dominik pedig a késve kimozduló kapust átemelve szerezte meg a hazaiak második gólját, 2-0.

Öt perccel később egy rosszul elvégzett füredi bedobásból előrevágott labdát Szalka Dominik a füredi kapus mellett elhúzva gurított a kapuba, 57. perc: 3-0.

A gyermeteg védelmi hibákat vétő vendégcsapat ellen megérdemelten nyertek a magabiztosan és szervezetten játszó hazaiak.

Sowunmi Thomas: – Megilletődött játékkal kezdtünk, ha egy kicsit bátrabbak vagyunk, talán több lehetőségünk lehetett volna, azonban nagyon pontatlanok voltunk. Egy szép, de elkerülhető támadásból gólt kaptunk, míg a második félidőben helyzetet teremtettünk az ellenfélnek. Második félidei játékunk bizakodásra adhat okot, hiszen a gólok ellenére szebben és jobban játszottunk. Nem keseredünk el, szerdán újabb mérkőzés következik.

Tudósított: Csákvári Marcell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában