A tihanyi csapat dobogós helyezésre pályázik

2020.08.12. 11:00

Rajtol a foci megye I

A megyei I. osztályú labdarúgócsapatoknál is nagyon várják már, hogy újrainduljon a bajnokság. A 2020/21-es évad a megszokott módon kezdődik meg a hétvégén. Beharangozó sorozatunk első része.

Bényi Kálmán

A Tihanyi FC-nél egy-egy távozó és érkező volt a nyáron

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Tihanyi FC

Lukács István edző: – Elégedett lehetek a felkészüléssel, hiszen átlagosan húsz fővel tudtunk edzeni. Hetente négy gyakorlást tartottunk, ezeken kívül az Ajka Kristállyal, a Herenddel, valamint a megye II-es Szentantalfával, illetve a Veszprém U19-es alakulataival vívtunk edzőmérkőzéseket. Bízom a jó kezdésben. A Füred feljutásával megüresedett egy hely a dobogón és szeretnénk bejelentkezni érte.

Érkező: Nagy Dániel.

Távozó: Schneider József.

Cél: a dobogó.

A Tihanyi FC-nél egy-egy távozó és érkező volt a nyáron
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Herendi PSK

Marosi István edző: – Fe­lemásnak érzem a felkészülést, amit július elején kezdtünk, akadtak jobb és rosszabb periódusaink is. A három-négy hónapos pihenő túl sok volt. Az viszont pozitívum, hogy az ifivel együtt tudtunk edzeni, s a létszámmal is elégedett lehetek. A csapatunkat az idén rutinosabb játékosok alkotják, de nyitva a kapu az ügyesebb fiatalok előtt is.

Érkező: –.

Távozó: Takács László.

Cél: 1–10. hely.

Csetény SE

Mavizer Szilveszter technikai vezető: – A 2020/21-es idénytől Pavelka Béla edző irányítja az együttest. Heti egy edzéssel készültünk július második hetétől, és játszottunk három tesztmérkőzést is a Herend, a Bakonycsernye, és a Zirc ellen. A megye legfiatalabb átlagéletkorú gárdája lesz a miénk. Főleg helyi kötődésű fiatalokra építünk, szeretnénk velük megalapozni a jövőt.

Érkező: Orbán Péter, Schne­ider József, Hornich Bálint, Rummel Szabolcs, Zsargó Patrik.

Távozó: Kakas József, Lukács István, Tálos Gergő, Hárer Balázs, Diós Dávid, Nyári Martin.

Cél: 10–15. hely, a biztos bent maradás.

Fűzfői AK

Csucsánszky Zoltán edző: – Nem volt nagy változás a keretünkben, és tulajdonképpen számunkra ez a legjobb erősítés, hiszen nem a nulláról kellett indulnunk, a csapategységünk pedig kiváló. A kihagyás miatt nyilván nehezebben lendültünk játékba. Tavaly hat-hét hetet tudtunk készülni, most négy hét alatt kellett felépíteni magunkat. Úgy érzem, még kevés a rutin a csapatunkban, és nem sok olyan játékosunk van, aki a jelenlegi erőnléttel meccset tud eldönteni.

Érkező: Zágor Máté. Távozó: Dobai István, Szabó Patrik. Cél: tapadni az élmezőnyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában