NB III

2020.10.11. 13:53

Gól nélküli döntetlent játszott Felcsúton a veszprémi focicsapat

Idegenben szerzett egy pontot a Practical VLS alakulata a labdarúgó NB III nyugati csoportjában, a 13. fordulóban a Puskás Akadémia II ellen.

Rónai Tamás

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Puskás II–Practical VLS

0-0

Felcsút, 100 néző. V.: Juhász.

Puskás Akadémia II: Kiss – Godányi, Fodor (Szin), Kocsis B., Sipos (Sós), Magasföldi, Radics (Kocsis D.), Gazdag (Lőrinc), Nagy Z., Latifi, Papp. Edző: Nagy Ádám.

Practical VLS: Deczki – Dobsa, Gulyás, Major (Michel), Gálfi (Róth), Somogyi, Kovács D., Molnár, Rédling, Vass, Krebsz. Edző: Pető Tamás.

A találkozó előtt Pető Tamás vezetőedző arról beszélt, lehetetlen felkészülni a ligacsapatok ellen, mert nem tudni, melyik játékos lép majd pályára.

A Felcsút kezdett jobban, 15-20 percig uralta a játékot és két, három helyzetet sikerült is kidolgoznia, de szerencsére a támadói nem találták el a veszprémi kaput. A kezdeti kábulatból kezdett magához térni a VLS, kiegyenlítettebbé vált a játék és a vendégek egyre többet birtokolták a labdát. A félidő végéhez közeledve pedig komoly lehetőségig is eljutott Pető Tamás alakulata: Major került ziccerbe, azonban lövése a hazai kapu mellé szállt.

A második játékrészben a kezdetektől a Veszprém játszott föléynben, a Puskás csak elvétve tudott kiszabadulni saját térfeléről. A 65. percben Gálfi kapott remek labdát a tizenhatos csücskénél, tolt egyet rajta, majd lőtt, a kapus kapufára ütötte a labdát, onnan pedig az alapvonalon túlra.

A következő percekben két ígéretes akciót is vezetett a Veszprém baloldala, Rédling azonban kapáslövést választott, ahelyett, hogy egyszerűen a labdával begyalogolt volna a kapuig.

A mérkőzés utolsó perceiben helyzetig nem jutott a Veszprém, a Felcsút lőhetett veszélyes szabadrúgást, azonban a védők tiszttázni tudtak.

A ragyogó időben, remekül előkészített pályán a Veszprém jól játszott, azonban a helyzeteit nem tudta gólra váltani, így meg kellett elégednie az egy ponttal.

A VLS legközelebb október 14-én, szerdán 14.30-kor fogadja a listavezető III. Kerület gárdáját a veszprémi városi stadionban. Ez egy a koronavírus miatt elmaradt bajnoki, amit most pótolnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában