Harmadik helyen a VESC

2020.11.24. 21:10

A Sümegi RE fiatal alakulata jelenleg nyeretlenül az utolsó

Továbbra is nyeretlen a Sümegi RE NB I-es férfi röplabdaegyüttese a bajnokságban.

B. Virág Rita

A sümegiek (kékben) első sikerére még várni kell

Fotó: Pesthy Márton/Napló

NB I, férfi

MEAFC–Sümegi RE 3-0 (21, 21, 24)

Miskolc, zárt kapus. V.: Csizmarik, Kulcsár. Sümegi RE: Nagy P. 8, Széll 1, Óhidi Ro. 3, Óhidi Ri., Miklósi-Sikes 3, Péter 21, Majer, Szabó P. (liberó), Matyiák 3. Edző: Holdinger Szilárd.

Két nyeretlen csapat mérte össze erejét, ahol az első szettben a sümegiek végig futottak ellenfelük után. A második felvonás szoros csatát hozott a két gárda között. Helyenként szép labdamenetekkel, de sokat hibázva játszottak a csapatok. Végül a MEAFC volt pontosabb, ahogy a harmadik játszmában is.

Holdinger Szilárd: – Szerettem volna legalább egyszer látni ebben a bajnokságban, hogy mire lenne képes a csapat, ha hetente legalább hármat tudna edzeni. Úgy tűnik, ez nem fog megtörténni. Jelenleg egymásért játszunk, emlékezetből. Remélem, legalább ez és a hit megmarad mindenkiben!

A sümegiek (kékben) első sikerére még várni kell Fotó: Pesthy Márton/Napló

NB II, férfi

Veszprém RK–DSE RA 0-3 (-19, -20, -8)

Nemesvámos, zárt kapus. V.: Nagy L., Mezőffy. Veszprém RK: Ferencz, Garamvölgyi, Schalbert, Bátor, Kenyeres, Bándi, Deres. Edző: Fekete Géza.

NB II, női

VESC–SZoESE 3-0 (20, 15, 22)

Veszprém, zárt kapus. V.: Barabás Bé., Barabás Ba. Veszprémi Egyetem SC: Molnár-Pintér, Pusztay, Varga, Monteiro, Szvath, Bozsó, Szalai, Májusi, Dordzsceren, Tóth (liberó), Iglói (liberó). Edző: Szokolikné Kalmár Judit.

Szokolikné Kalmár Judit: – Kiválóan kezdtek a lányok, gyorsan sikerült jelentős előnyt összehozni, azonban ellenfelünk gyorsan reagált és egy időre a vezetést is átvette. A szettet azonban így is behúztuk, a hajrában jóval magabiztosabbak voltunk. A második és a harmadik felvonás nem kezdődött jól, mindkétszer megléptek a szombathelyi fiatalok, ám a csapatunk mindig talpra állt és egymásért küzdve fordította meg az eredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában