Rangadó

2020.11.27. 11:00

Vasárnapi futsal – A Fradi ellen játszik a Veszprém

Rendhagyó módon ezen a héten vasárnap is pályára lép a veszprémiek élvonalbeli futsalcsapata.

Horváth Gábor

Nagy csata vár a bakonyiakra vasárnap

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fehér Zsolt alakulata vasárnap a Ferencvárost fogadja, a 18.45-kor kezdődő összecsapást élőben közvetíti az M4 Sport+ csatorna.

A Balaton Bútor FC Veszprém ezen a héten hétfőn a Nyírgyulaj KSE vendégeként szerepelt és győzött. A 4-2-es, összességében magabiztos siker jól jött a bakonyiaknak, akik előtte két alkalommal alulmaradtak a bajnokságban, ráadásul mindkétszer hazai környezetben. Előbb a Berettyóújfalu, majd a Kecskemét távozott pontokkal a Március 15. úti csarnokból, így Tatai Józsefék célja nem lehet más, mint hogy a Nyírgyulaj elleni javítást követően otthonában is visszatérjen a győztes útra a csapat.

A bakonyiak a tabella harmadik helyéről várják a találkozót, míg a Ferencváros csupán csak a kilencedik pozíciót foglalja el a tízcsapatos mezőnyben.

Bizony, a zöld-fehéreknek nem megy túl jól idén, emiatt edzőt is váltottak, a volt veszprémi Madarász Jánost október elején megbízott trénerként Machalek Attila követte a kispadon. Viszont azóta sem jöttek ki a hullámvölgyből a fővárosiak, akik az elmúlt öt körben négyszer kaptak ki, s csak egyszer nyertek. A Nyírgyulaj elleni győzelem volt a Fradi első sikere ebben az idényben.

Nagy csata vár a bakonyiakra vasárnap Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Veszprém szeptemberben 5-0-ra nyert a Ferencváros vendégeként, s a két együttes közötti különbséget jól mutatja, hogy az FTC eddig 23 találatot ért el összesen, míg a góllövőlista éllovasa, a bakonyi csapatkapitány, Tatai József csupán egymaga jár 17 gólnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában