Négy nap, két meccs

2021.01.19. 07:00

A füredi röplabdaegyüttesre fontos találkozók várnak

Közel egy hónapos szünet után ismét pályára lép a Szent Benedek Balatonfüred extraligás röplabdaegyüttese. Ráadásul a héten két bajnoki vár Milodanovics Andrea tanítványaira.

B. Virág Rita

A Szent Benedek célja a bennmaradás

Fotó: Szent Benedek/Szente Benjámin

Meglehetősen küzdelmesre sikeredtek a Szent Benedek csapatának első hónapjai a női élvonalban. A fürediek ugyanis október végén karanténba kerültek, többen megfertőződtek a koronavírussal. Hosszú hetekre leállt a munka, nem csoda, ha a visszatérés után az elsődleges az erőnlét visszaszerzése volt. Fokozatos terhelést kapott a csapat és egyre jobb formát mutatott, végül a karácsony előtti utolsó bajnokin megtört a jég, sikerült két vállra fektetni az MTK gárdáját. Most tehát két győzelemmel és hét vereséggel a hatodik pozíciót foglalja el a tabellán a Szent Benedek.

A balatoniak számára egy megterhelő, nehéz héttel kezdődik az új év, hiszen a következő négy napban két összecsapás vár rájuk.

Előbb január 19-én, 19 órától az UTE, majd január 23-án szintén 19 órától a DVTK otthonába látogatnak a lányok.

A Szent Benedek célja a bennmaradás Fotó: Szent Benedek/Szente Benjámin

Az UTE-t sem kímélte a Covid, ezért az eddigi legkevesebb mérkőzést játszotta, pontosan nyolcat, amelyből hármat sikerrel abszolvált.

A DVTK valamivel könnyebb riválisnak ígérkezik, az utazást leszámítva, tekintve, hogy eddig még nyeretlen a pontvadászatban, mind a tíz bajnokiját elveszítette eddig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában