futsal nb II

2021.02.16. 18:52

Idegenben arattak fontos sikert a tihanyiak

A Pécs otthonában aratott győzelmet a tihanyiak NB II-es futsalcsapata.

Horváth Gábor

A tihanyiak a Pécs otthonában szereztek pontokat

Forrás: Tihanyi FC

A vendégek a nyolcadik percben szereztek vezetést, érdekesség, hogy a gólt az a Póta Balázs szerezte, aki nemrég még az NB I.-es Újpest vezetőedzője volt. A tihanyi előny háromra nőtt a szünetig. A pécsiek a pihenőt követően felzárkóztak, és közel kerültek az egyenlítéshez (2-3), de gyorsan jött a válasz a vendégektől, akik végül biztos sikert arattak.

Eredmény: PTE PEAC-Tihanyi FC 2-6 (0-3). Pécs. V.: Kakuk, Minda, Maurer. Tihanyi FC: Schmidmajer – Dévényi, Körösi, Hoffer L., Csernay. Csere: Endresz, László, Imreh, Póta, Ónodi. Gólszerző: Vénosz (22.), Nagy N. (27.), ill. Póta (8.), Imreh (15.), Körösi (18., 34.), Ónodi (27.), Csernay (36.).

A tihanyiak a Pécs otthonában szereztek pontokat Fotó: Tihanyi FC

A tihanyiak még három meccset játszanak az alapszakaszban, legközelebb február 22-én lépnek pályára, az UTE otthonába látogatnak.

A bajnokság állása: 1. Haladás VSE II (9 mérkőzés után) 24 pont, 2. TFSE (9) 23, 3. ELTE-BEAC (9) 16, ...7. Tihanyi FC (10) 13.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában