röplabda

2021.03.18. 21:48

Idegenben tudott nyerni a Veszprém

Szép sikerrel folytatta a rájátszást a Veszprémi Egyetem SC NB II-es női röplabda-alakulata. Az NB I-es férfiaknál viszont továbbra is nyeretlen a Sümegi RE gárdája.

B. Virág Rita

A VESC NB II-es csapata fölényesen nyert Szombathelyen a rájátszás 4. fordulójában

Fotó: Pesthy Márton/Napló

NB I, férfi

Szolnok–Sümegi RE 3-0 (17, 21, 21)

Szolnok, zárt kapus mérkőzés. V.: Sík, Varga. Szolnoki RE: Csendes 6, Fenyvesi 10, Acsai 4, Biró 4, Guzmics 1, Quintz 19, Mészáros (liberó). Edző: Gulyás Ferenc. Sümegi RE: Nagy P., Óhidi Ro., Óhidi Ri., Miklósi-Sikes 8, Fekete 4, Szabó 3, Péter 12, Matyiák 1, Ludovics (liberó).

Tovább tart a Sümegi RE nyeretlenségi szériája. A fiatal Veszprém megyei csapat így egyre nehezebb helyzetbe sodródik a bennmaradásért vívott harcban.

NB II, női

SzOESE–VESC 0-3 (-12, -22, -15)

Szombathely, zárt kapus mérkőzés. V.: Sántosi, Selega. Veszprémi Egyetem SC: Molnár-Pintér, Pusztay, Varga, Monteiro, Rivnyák, Szvath, Miklós, Szalai, Májusi, Dordzsceren, Tóth L. (liberó). Edző: Szokolikné Kalmár Judit.

A VESC NB II-es csapata fölényesen nyert Szombathelyen a rájátszás 4. fordulójában Fotó: Pesthy Márton/Napló

Szombathelyre azzal a céllal utaztak a veszprémiek, hogy a lehető legnagyobb arányú győzelmet arassák. Ennek megfelelően rendkívül agilisan kezdtek a lányok, és könnyed játékkal, simán hozták az első szettet. A másodikban viszont többször is három-négy pontos hátrányból álltak fel az egyetemisták, ám a végjátékban fölényük már egyértelmű volt (0-2). A harmadik játszmában is a VESC dominált, és végül 3-0-ra nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában