Hat fűzfői gól a Palotának

Két halasztott mérkőzést pótoltak kedden a labdarúgó megye I-ben. Hazai sikerek születtek: a gyulafirátótiak nagy csatában alsóházi derbit nyertek, a Fűzfői AK hat gólt lőtt a Várpalotának.

Horváth Gábor

A gyulafirátótiak szezonbeli második sikerüket érték el

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Gyulafirátót SE–Herend 2-1 (1-0)

Gyulafirátót. Jv.: Pap E. Gyulafirátót SE: Gyurmánczi – Balta N., András, Ring (Horváth K.), Hardi, Balta G., Olasz, Kövesi, Tímár, Halmos, Varga D. (Albert). Edző: Polonkai Csaba.

Herendi PSK: Károlyi – Stáhl, Sóskuthy (Handák), Vető, Albrecht, Major, Molnár T., Benedek (Marosi), Takács (Schöffer), Simányi, Bachstetter. Edző: Marosi István.

Gólszerzők: Ring, Hardi, ill. Handák.

A kiesési rangadón a tét rányomta a bélyegét a játékra. Az első félidőben a több helyzetet kidolgozó hazai csapat megérdemelten vezetett, de nem lehetett nyugodt, mert a vendégeknek is voltak lehetőségei, két kapufát is rúgtak a herendiek.

A második félidő egy hazai védelmi hibával kezdődött, amiből egyenlíteni tudott a vendégcsapat. A gól után újra átvette az irányítást a Rátót, de a helyzeteket nem sikerült gólra váltani, a vendég kapus tartotta meccsben csapatát.

A gyulafirátótiak szezonbeli második sikerüket érték el
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Már nagyon úgy nézett ki, hogy egy senkinek sem jó döntetlen születik, amikor az utolsó percekben Ring jól eltalált lövése utat talált a kapuba. Végül a hazaiak – akik többet tettek a győzelemért – örülhettek idei második sikerüknek a kitűnő játékvezetés mellett lebonyolított hétközi mérkőzésen.

Jó: Balta N., Ring, Kövesi, ill. Károlyi a mezőny legjobbja.

Tudósított: Fogl Sándor.

Fűzfői AK–VBSK 6-1 (2-0)

Balatonfűzfő. Jv.: Bódi A. Fűzfői AK: Radnai – Gimes, Mári, Balatoni (Koltai), Dunai (Liszi), Szabó P., Reznyák, Auerbach, Czipp, Zágor, Magda (Wellesz). Edző: Csucsánszky Zoltán.

Várpalotai BSK: Bakos A. – Gábris, Mogyorósi (Bátor), Borbás, Prill, Borbély, Szántó (Bakos B.), Csrepka, Balogh Á., Almási (Gerák), Sanda. Edző: Csrepka Tamás.

Gólszerzők: Szabó P. (2), Zágor (2), Liszi, Magda, ill. Balogh Á.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában