NB III

2021.05.12. 07:00

Életbe vágóan fontos találkozó

Célegyenesbe fordultak az NB III-as labdarúgó-bajnokság küzdelmei, négy fordulóval a pont­vadászat vége előtt a még mindig a kiesés elől menekülő Perutz FC az utolsó előtti helyen álló Ménfőcsanak otthonába látogat.

Haraszti Gábor

A pápaiak a legutóbbi játék­napon a második félidei teljesítményükkel otthon tarthatták volna a pontokat, de sem büntetőből, sem a hosszabbításban kialakított ziccerből nem tudtak Szűcs kapus eszén túljárni, így maradt a 0-0.

A hétközi fordulóban ahhoz a Ménfőcsanakhoz utaznak a sárga-kékek, mely már biztos kiesőnek tekinthető, Hannich Péter csapata legutóbb ugyan két vállra fektette a Gárdonyt, két héttel korábban a Nagykanizsát, előtte viszont 11 meccsen nyeretlen maradt.

– Szokták mondani, teher alatt nő a pálma, bízom benne, hogy a játékosok átérzik a meccs fontosságát – bizakodott a pápai edző. – Nem szabad több kifogást keresni, százszázalékosan kell koncentrálni, bátran, gólra törően kell futballozni, és hátul stabilnak kell maradnunk.

A Perutz bebiztosítaná a bennmaradást
Fotó: Penovác Károly/Napló

Bízom a csapategységben, a kohézió sok mindenen át tud segíteni. Felszabadult, szervezett Ménfőcsanakra számítok, egy olyan pályán, amely a hazaiaknak kedvez. Az elmondások alapján nem a legjobb minőségű az ottani játéktér, ráadásul keskeny is, de ehhez nekünk alkalmazkodni kell, és megnyerni az életbe vágóan fontos összecsapást.

A bajnokit szerdán 17.30-as kezdéssel rendezik.

Ezek is érdekelhetik

facebook comments widget