Kedden már nézők előtt játszik a Veszprémi KKFT!

A keddi, Dabas elleni bajnoki mérkőzést már nézők előtt rendezheti meg a Veszprémi KKFT NB I-es férfi kézilabdacsapata.

B. Virág Rita

Fotó: VKKFT

Az újonc bejelentette, mivel a kormányrendelet lehetővé teszi, ezért a következő, vagyis keddi bajnokiját már szurkolóik előtt szeretnék megrendezni.

A szabályok szerint a mérkőzéseken nézőként azok a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, akik az érvényes belépővel, bérlettel rendelkeznek, és a beléptetésnél személyazonosságukat érvényes okmánnyal igazolják – személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél -, valamint a Magyarország Kormánya által kiadott védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Azon kiskorú látogatók, akik a belépésre jogosult személy felügyelete alatt állnak beléphetnek a mérkőzésre.

Fontos tudni, hogy az okmányok egyidejű bemutatása a beléptetést végző személyeknek kötelező! Amennyiben ilyen okmányt nem tud, vagy nem akar a belépni kívánó személy felmutatni, úgy a belépése nem engedélyezett.

A klub felhívta a figyelmet, hogy mindezekre is figyelemmel csak olyan személy vásároljon belépőjegyet, aki ezen okmányokkal rendelkezik. Az okmányok hiányában a belépőjegyeket nem tudják visszaváltani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában