foci

2021.05.05. 09:53

Lendületben a tihanyiak (videó)

A FAK-nak sem adott esélyt az éllovas, bajnokaspiráns Tihany FC, amely pótolt meccsen, idegenben nyert nagyon magabiztosan.

Horváth Gábor

A tihanyiak szezonbeli 20. győzelmüket érték el

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fűzfői AK–Tihanyi FC 1-6 (0-3)

Balatonfűzfő. Jv.: Pap E. Fűzfői AK: Radnai – Gimes, Mári, Balatoni, Wellesz, Farkas A., Koltai, Szabó P. (Jónás), Auerbach, Zágor, Nyári. Edző: Csucsánszky Zoltán.

Tihanyi FC: Sevinger – Dévényi, Németh K. (Kovács Á.), Horváth Á., Henn (Nemes G.), Perger, Slemmer, Nemes Á., Király (Siliga), Barcza (Klauz), Nagy D. (Sudár). Edző: Lukács István.

Gólszerzők: Zágor, ill. Horváth Á. (3), Nemes G., Siliga, Henn.

Papíron rangadó volt a FAK-Tihany találkozó, amelyet a 23. fordulóból halasztottak el, hiszen a listavezetőhöz hasonlóan a fűzfőiek is a mezőny élcsapataihoz tartoznak.

A tihanyiak szezonbeli 20. győzelmüket érték el
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Végül azonban nem hozott szoros küzdelmet a meccs, a félszigetiek már az ötödik percben a kapuba találtak. Henn Márk gólja után Horváth Ákos lőtt mesterhármast, majd Siliga Robin és Nemes Gergő is betalált. A FAK 0-6 után, a 90. percben szépített Zágor Máté révén.

A tihanyiak 20. sikerüket aratták a szezonban és már csak egy hajszál választja el őket a bajnoki cím bebiztosításától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában