A Honvéd ellen kezd az FC Ajka csapata

Elkezdte felkészülését a következő szezonra az FC Ajka NB II-es labdarúgócsapata, amely első-, másod- és harmadosztályú ellenfelekkel játszik edzőmérkőzéseket a nyáron.

Horváth Gábor

Az ajkaiak hosszú nyári felkészülésbe vágtak bele

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Hosszú nyári felkészülésbe kezdett az ajkai futballcsapat, amely június derekán már edzésbe is állt. Az NB II-es bajnokság augusztus 1-ji rajtja előtt az együttes hat találkozón lép pályára.

Első edzőpartnere az élvonalban szereplő Honvéd lesz, majd a Dorog (NB II), a Balatonfüredi FC (NB III), a Haladás (NB II), a Gyirmót FC Győr (NB II) és a Szentlőrinc (NB II) ellen folytatódik a gyakorlás.

Kis Károly alakulata az előző idényben az ötödik helyen végzett a második vonalban, a klub történelmének legnagyobb sikerét elérve.

Az ajkaiak hosszú nyári felkészülésbe vágtak bele Fotó: Balogh Ákos/Napló

Ami a játékoskeretet illeti, nagy változások nem várhatóak, az elmúlt hónapokban többen is szerződést hosszabbítottak. A kölcsönben Ajkán futballozók sorsa azonban kérdéses, hamarosan kiderül, hogy kik távozhatnak és érkezhetnek.

Az ajkaiak nyári programja, június 26.: Honvéd–FC Ajka. Július 3.: FC Ajka–Dorog. Július 7.: Balatonfüred–FC Ajka. Július 10.: Szombathelyi Haladás–FC Ajka. Július 17.: Gyirmót FC Győr–FC Ajka. Július 25.: FC Ajka–Szentlőrinc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában