Döntetlen született a hétközi előkészületi találkozón

Döntetlen született a két NB III-as labdarúgócsapat hétközi előkészületi találkozóján.

Juhász-Léhi István

20210501 Foci Megye I Tihany-Gyulafirátót (fehér) Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Borgulya István, a fürediek vezetőedzője a Naplónak elmondta, hogy egy erős, masszív csapat ellen játszottak, akik az NB III Közép-csoportjának az első felében végeztek legutóbb. A játékosok egy kicsit fáradtan mozogtak, ezért a jövő heti bajnoki rajtra hangolódva a következő napok már a frissítés jegyében telnek majd. A most vasárnapi főpróbán, a Szekszárd ellen is ezen lesz a hangsúly és az úgynevezett bajnoki ritmusra való hangolódáson.

Hír még, hogy újabb „ger” igazolt el: Géringer Tamás után Emperger László, aki a Gárdony játékosa lett. Ennek ellenére nem izgul a BFC vezetőedzője, hiszen rajtuk és a két kapuson kívül igazán nagy változás nem törte meg csapatát, nyugodtan tudtak készülni az új kihívásra, a hamarosan kezdődő bajnoki rajtra.

Balatonfüredi FC – ESMTK 1-1 (0-1)

Balatonfüred , 50 néző. Vez.: Bódi A.

Balatonfüred: Erdélyi – Tetézi, Pécseli, Burucz, Szalai, Bene, Farkas, Imre, Bartha, Szabó, Schillinger. Cserék: Sevinger, Miskei, Takács, Róth, Tamás, Markó, Borgulya. Edző: Borgulya István.

ESMTK: Jeszenszky – Póti, Kovács, Tóbiás, Slezák, Száhl, Soós, Szabó, Horváth, Molnár, Nagy. Cserék: Dankó, Lázár, Horváth, Delea, Markovics, Lucz, Szilágyi, Szűcs. Szakmai igazgató: Nagy Dániel.

Gólszerzők: Markó, ill. Molnár János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában