Izgalmas meccset játszott a Perutz FC

Gólgazdag, a felkészülés szempontjából hasznos 90 percet játszott Csornán a Perutz FC, mely vesztett állásból kétszer is fordítva 4-3 arányban győzte le ellenfelét.

Haraszti Gábor

Csornai SE – Perutz FC 3-4 (1-2) Gsz.: Nagy 2, Böcskey ill. Bence 2, Sandal, Iványi

Perutz FC: Szigeti – Füredi, Bence, Zsirai, Nagy – Hanzl, Köles, Kalász, Szilágyi – Skriba, Sandal, csereként pályára lépett: Rátonyi, Jurik, Iványi, Molnár T., Szalai, Cseke, Varga, Molnár M.

Az RKSK és a Mohács után harmadik tesztmeccsén lépett pályára a nyáron vérfrissítésen átesett pápai együttes, mely több játékost is tesztelt a Csorna ellen. Két hiányzója volt a vendégeknek, Oláh Lászlóra betegség, Dénes Zsoltra családi okok miatt nem számíthatott Weitner Ádám.

Jól kezdett a Perutz, hiszen már a második percben előnybe került: Füredi szabadrúgását Bence csúsztatta a jobb alsóba 0-1. Tíz perccel később válaszoltak a hazaiak, Nagy lőtt a léc alá 1-1. A 26.percben Skriba szerzett labdát, majd kihagyhatatlan helyzetbe hozta Sandalt, aki higgadtan a kapu bal oldalába helyezett 1-2. Fél óra elteltével könnyen egyenlíthetett volna a Csorna, ám Visy beadását egy méterről Hanzel mellé belsőzte. Fordulás után szinte megismétlődött a pápaiak első gólja, azzal a különbséggel, hogy most a hazaiak találtak be, egy jobbról érkező labdát Böcskey fejelt a hosszúba 2-2. Fél órával a vége előtt Iványi remek ütemű kiugratása után Molnár emelte át a kapust, ám nem tudott a kapuba gurítani, mert az egyik csornai védő szerelte. Még ebben a percben fordított a Csorna, Nagy szerezte meg második gólját miután eltolta Szigeti mellett a labdát és az üres kapuba gurított 3-2. A 75.percben egalizált a Pápa, Hanzl szabadrúgása Hauserről Bence elé pattant, aki közelről a kapuba bólintott 3-3. Öt perccel a lefújás előtt megszerezte a győzelmet érő találatot a Perutz, Iványi megpattanó átlövése talált utat a kapuba.

Weitner Ádám: Nagyon jól szolgálta felkészülésünket a mai meccs, jó körülmények között egy jó ellenféllel találkoztunk. Az látszik, hogy fizikálisan rendben vagyunk, de a védekezésen kell még dolgoznunk, hátul stabilabbnak kell lennünk.

A pápai együttes július 21-én szerdán 11 órai kezdéssel a Csákvárt látja vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában