Két városban versenyeztek a ralisok

A Csomós Miklós, Nagy Attila (Skoda Fabia R5) páros nyerte meg Székesfehérvár és Veszprém közös ralifutamát, amely az idei bajnokság ötödik versenye volt.

Horváth Gábor

20210718 Székesfehérvár - Veszprém Rallye. Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló

Fotó: PESTHY MARTON

A két város első alkalommal működött együtt egymással a sportág országos bajnoki sorozatát tekintve. A mezőny szombaton és vasárnap öt különböző murvás-köves gyorsasági szakaszon mintegy 150 kilométert tett meg. A második helyen Turán Frigyes, Bagaméri László (VW Polo R5) végzett, harmadikként pedig Klausz Kristóf és Csányi Botond (Skoda Fabia Rallye2 Evo) futott be.

 

A megmérettetés szombaton a nagylőtéri, illetve a várpalotai gyorsasági szakaszokkal indult, majd a székesfehérvári szuperspeciál pályával folytatódott. Vasárnap három gyorsasági futamot teljesítettek az autósok. Ahogy említettük, Csomós Miklós és Nagy Attila volt a leggyorsabb a Skoda Fabia R5-el. A versennyel hamarosan részletesen is foglalkozunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában