Perutz FC: győzelem az első tesztmeccsen

Biztató játékkal és kétgólos győzelemmel zárta le első előkészületi mérkőzését a Perutz FC, mely a megterhelő edzések és a nagy hőség ellenére is jó játékot bemutatva, kapott gól nélkül hozta le a Rákosmente elleni találkozót.

Haraszti Gábor

Szép támadásokat vezetett a Perutz (sárgában) Fotó: Haraszti Gábor

Perutz FC–RKSK 2-0 (2-0)

Pápa. V.: Lovasi. Perutz FC: Szigeti – Szalai, Bence, Zsirai, Nagy T. – Köles, Hanzl, Kalász – Sandal, Oláh, Szilágyi, vezetőedző: Weitner Ádám, csereként pályára lépett: Dénes, Molnár M., Iványi, Jurik, Molnár T., Varga B., Hauser, Cseke, Vargyas.

Gsz.: Oláh, Szilágyi.

A második hét közepén az edzések monotonitását az első felkészülési mérkőzéssel törték meg a sárga-kékek, az ellenfél a szintén az NB III.-ra készülő Rákosmente volt. 30 Celsius-fok fölé kúszott a hőmérő higanyszála, amikor elkezdődött a találkozó, melyen korán megszerezte a vezetést a Pápa: Kalász kapott egy indítást a jobb oldalon, középre adását a nyári szerzemény, Oláh László belsőzte a jobb kapufa segítségével a hálóba, 1-0.

Szép támadásokat vezetett a Perutz (sárgában)
Fotó: Haraszti Gábor

Fél óra játék után könnyen megduplázhatta volna csapata és góljai számát Oláh, a támadó jobb felsőbe tartó ziccerét azonban Nyitrai fölé tolta. Tíz perccel a szünet előtt, Szilágyi futott el a jobb oldalon, aki egy átvétel után kapura tört és a jobb sarokba helyezett 2-0. Fordulás után mindkét csapat sokat cserélt, hazai részről a fiatalok és a próbajátékosok is megkapták a lehetőséget, igazi gólhelyzetet egyik oldalon sem jegyezhettünk fel, így maradt a 2-0-s eredmény.

Weitner Ádám: – Nagyon kemény másfél héten vagyunk túl. A mai találkozó célja a szervezett védekezés volt, ami az első félidőben maradéktalanul teljesült is, az ellenfél nem lőtt kapura. Többet kaptam annál, mint amit vártam, szép támadásaink voltak és lőttünk két gólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában