Az Ajkai Óriások jégkorong egyesülete az új jégcsarnokban gyakorol

Hetedik évadát kezdi az Ajkai Óriások jégkorong klub. A mostani az első szezon, amikor a nemrég birtokba vett jégcsarnokban indíthatták el a nyári felkészülést, a jeges edzéseket.

Tisler Anna

Ajkaióriások

Fotó: Gyarmati László

Az előző években az ajkaiak jégsátorban tudtak gyakorolni, vagy utazniuk kellett. Becze Zoltán vezetőedzőtől megtudtuk, hogy augusztus másodikán kezdték a jeges edzéseket, napi egy vagy két gyakorlással készülnek. Augusztusban minden korcsoportnak emellett edzőtábora is van, valamint felkészülési találkozókat is tartanak.

Jelenleg öt korcsoportban van csapatuk az ajkaiaknak. A legidősebbek, az U16-osok a B kategóriában szerepelnek, a legnépesebb U14 és U12 az élvonalban, az A csoportban játszik, az U10 A és B, az U8 a B és C mezőnyben érdekelt. Az előző évekhez hasonlóan szeptemberben közepén kezdődik a bajnokság a különböző korcsoportokban.

Az edzőgárda változatlan marad, a legidősebbekkel Bakos Gábor és Becze Zoltán foglalkozik, a 12 és 14 évesekkel Láday András és Faragó Gyula, az U10-es korosztállyal Becze Zoltán, Bakos Gábor és Kósa Edina. Az U8-as korosztály vezetőedzője Kósa Edina. A szárazedzést Hubai Tímea végzi minden korcsoportnál. Az Óriások egyesülete várja a korcsolyázni és jégkorongozni vágyó gyerekeket 4 éves kortól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában