Öt gólt kaptak

2021.08.11. 21:54

Két pápait kiállítottak a Komárom ellen

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában, bár 45 perc játék után még a vendég Perutz állt nyerésre Komáromban, a második félidőben a két pápai kiállítás következtében a hazaiak kétgólos győzelmet arattak.

Haraszti Gábor

A Perutz FC Pápa (fehérben) kétszer is vezetni tudott Komáromban

Fotó: Haraszti Gábor

Komáromi VSE–Perutz FC 5-3 (0-1)

Komárom, Molaji Sporttelep, 100 néző. V.: Kubicsek. Komárom: Szabó – Szántó (Csernák 46.), Tóth, Schiller, Végh, Szecsődi (Tóth 46.), Szileszki (Böndi 46.), Göblyös (Vincze 76.), Gelencsér (Kalla 80.), Hajba, Csendes. Edző: Bozsik Péter. Perutz FC: Dénes – Molnár, Bence, Zsirai, Füredi (Szalai 76.)– Köles, Hanzl, Kalász (Szilágyi 62.), Skriba (Iványi 76.) – Sandal (Jurik 84.), Oláh (Rátonyi 84.). Edző: Weitner Ádám.

Az első lehetőség a pápaiak előtt adódott, egy jobb oldali támadás végén Oláh lövését bravúrral szögletre tolta Szabó. A 35. percben Skriba lövésénél is a helyén volt a hazai portás, aki a bal felsőbe tartó labdát ütötte ki.

Három perccel a szünet előtt megszerezte a vezetést a Perutz, Sandal beadását két védő között Oláh fejelte a hálóba 0-1.

Hármat cserélt a szünetben Bozsik Péter, aminek hamar meg is lett az eredménye, hiszen az 50. percben egy agresszív labdaszerzés után Végh lőtt a hálóba, 1-1.

A folytatásban két veszélyes Hajba-lövést jegyezhettünk fel, majd a 63. percben másodszor is megszerezte a vezetést a Perutz: Skriba passzát Sandal lőtte a jobb sarokba, 1-2.

A Perutz FC Pápa (fehérben) kétszer is vezetni tudott Komáromban Fotó: Haraszti Gábor

Sokáig nem örülhettek a pápaiak, hiszen Zsirai szabálytalankodott a tizenhatoson belül, amiért Kubicsek játékvezető büntetőt ítélt és a reklamáló pápai játékost kiállította. A tizenegyest Tóth a jobbra vetődő Dénes mellett balra helyezte, 2-2.

A 71. percben már a Komárom vezetett, egy jobb oldali beadás után megint Tóth használta ki a védelmi megingást, 3-2.

A 73. percben kilenc emberre fogyatkozott a Perutz, egy lerántásért Kölest küldte le a játékvezető, a tizenegyest Tóth ismét magabiztosan jobbra lőtte, 4-2.

A 88. percben Tóth lövése kijött Dénesről, a kipattanót Vincze belsőzte a kapuba, 5-2. A 90. percben alakult ki az 5-3-as végeredmény, Jurik és Szilágyi kényszerítőzött, utóbbi a jobb sarokba lőtt, 5-3.

Weitner Ádám: – Az első húsz perc nem tetszett, bár helyzete nem volt az ellenfélnek. Az ivószünet után három ziccerünk volt, a negyediket sikerült belőni. Sima meccsnek ígérkezett, de a második félidő teljes káosz volt. Szakmailag nehéz értékelni, sajnos nem azon a szinten vagyunk, ahol használják a VAR-t (videobíró – a szerk.), így addig ezeket az ítéleteket el kell fogadnunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában