második forduló

2021.09.02. 14:51

Nagy meglepetések a megyei kupában

Lejátszották a Veszprém megyei labdarúgókupa idei második fordulóját, ahol több meglepetés is született.

Horváth Gábor

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Érdekesség, a megye I-es csapatok közül hatan is búcsúzni kényszerültek.

A Várpalotai BSK Ősiben, a Csetény Bakonyszentlászlón, a Gyulafirátót Alsóörsön, a Herend Mezőlakon, a Zirc Ugodon maradt alul, a Kristály pedig döntetlent játszott Külsővaton, ami szintén kiesést jelentett az ajkaiak számára.

Az első osztályú együttesek közül magabiztosan jutott tovább a Szentantalfa, amely Badacsonytomajon győzött, a Balatonalmádi SE a Bakonynánát, a Fűzfői AK az Ösküt ütötte ki. A Péti MTE Kislődön aratott sikert, az Úrkútnak nem jelentett gondot a továbbjutás Balatonszőlősön.

A Devecser egy góllal volt jobb a Malomsoknál, a Magyarpolány kettővel a vaszariaknál.

Eredmények, Veszprém megyei labdarúgókupa, második forduló: Csabrendek–TIAC VSE 0-6, Badacsonytomaj–Szentantalfa 0-4, Ősi PSL–Várpalotai BSK 4-1, Bakonynána–Balatonalmádi SE 0-7, Bakonyszentlászló–Csetény SE 7-1, Kislőd–Péti MTE 0-4, Alsóörs–Gyulafirátót 2-1, Tihany-Balatonszőlős–Úrkút SK 1-5, Mezőlak–Herend 6-1, Nagyvázsony–Nyárád 11-1, Balatonakali–Várpalotai BSK II 7-2, Malomsok–Devecser 1-2, Ugod SE–FC Zirc 1-0, Külsővat–Ajka Kristály 3-3, Vaszar–Magyarpolány 3-5, Monostorapáti–Balatonszepezd 0-1, Öskü–Fűzfői AK 0-8.

A Zalaerdőd–Tihanyi FC, Borsosgyőri ISE–Kamond, Takácsi–Kéttornyúlak, TAC VSE II–Lesenceistvánd-Uzsa, Balatonfüredi USC–Peremarton mérkőzéseket későbbre halasztották, a felsorolt párharcokat valószínűleg novemberben játszák majd le az érintettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában