ökölvívás

2021.09.07. 11:07

Sárközi: újra a ringben

Hosszabb kihagyás után először bokszolhatott profi gálán a veszprémi Sárközi Attila, aki két menetet követően hagyta el győztesen a szorítót.

Horváth Gábor

Forrás: Szervezők

A budapesti Folyondár Sportcentrumban rendeztek profi ökölvívó gálát a közelmúltban. Az esemény főmeccsét Bacskai Balázs vívta, aki egyhangú pontozással múlta felül argentin ellenfelét és ezzel védte meg WBO nagyváltósúlyú interkontinentális címét.

A gálán többek között ringbe lépett Sárközi Attila is, a remek veszprémi bokszoló megmutatta, hogy nincs berozsdásodva a koronavírus-járvány sújtotta, meccsszegény időszakot követően.

A váltósúlyú Sárközi két menet alatt befejezte mérkőzését, miután ellenfele, Ramos Richárd nem bírta a kemény testütéseket. A korábbi válogatott, amatőr magyar bajnok ökölvívó nem jött ki a harmadik etapra.

Sárközi Attila szép sikerrel tért vissza a kötelek közé
Fotó: Szervezők

Sárközi Attila lapunknak elmondta, nagyon várja a következő megmérettetést, szeretné, ha több mérkőzést is látna előre, s így tervszerűen tudna készülni. Kijelentette: jövőre magyar bajnoki övért szeretne bokszolni. A 29 éves sportoló jelenleg Nyikovics Gábor irányításával készül Balatonfűzfőn, hangsúlyozta, nagyon szeret együtt dolgozni a szakemberrel, bízik benne, hogy további sikerekben lesz részük közösen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában