Egy ponttal kellett megelégedniük a pápaiaknak

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában győzelmi esélyt szalasztott el a Perutz FC, mely hiányzói ellenére is gólokkal nyerhette volna a Puskás Akadémia II. elleni találkozót.

Napló

A sárga mezes Perutz FC sok helyzetet elpuskázott a találkozón

Puskás Akadémia II.–Perutz FC 1-1 (0-1)

Felcsút. V.: Kubicsek. Puskás Akadémia II.: Kiss – Kicsun (Janyickij, 62.), Krpic, Magasföldi (Alaxai, 87.), Szabó V. (Szabó, 46.), Nagy Z. (Fodor, 75.), Gazdag, Mayer, Vita, Nahirnij, Papp. Edző: Nagy Ádám. Pápai Perutz FC: Dénes – Molnár, Bence, Zsirai, Füredi – Köles, Iványi (Jurik, 87.), Szalai (Rátonyi, 75.), Szilágyi – Skriba (Mogyorósi, 80.), Hanzl. Edző: Weitner Ádám.

Oláh László, Nagy Tamás és Kalász Milán eltiltás miatt nem állhatott Weitner Ádám rendelkezésére, Sandal Dominik pedig sérülten ült le a kispadra. A hiányzók ellenére jól játszott az első félidőben a Perutz, sorra dolgozta ki helyzeteit. A 10. percben Szilágyi és Skriba játszott össze, utóbbi lövése kevéssel kerülte el a jobb sarkot, majd az első negyed óra végén Szilágyi lekészítését Hanzl lőtte a keresztléc fölé. A folytatásban is a Pápa dominált, Kiss a 22. percben vetődve védte Skriba átlövését.

A 29. percben góllá érett a pápai fölény, Hanzl húsz méterről lőtte ki a bal sarkot, a Puskás kapusa csak beleérni tudott a pontos lövésbe, 0-1.

A félidő lezárásaként Hanzl vette félpályás ívelése nem sokkal hullott mellé. Jót tett a hazaiaknak a szünet, hiszen a második játékrészben egyre többször jutottak el Dénes kapujáig. A 65. percben Szalait buktatták a tizenhatoson belül, ám Kubicsek sípja néma maradt. Három perccel később Molnár talált öt méterről a hálóba, ám les címén a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

A sárga mezes Perutz FC sok helyzetet elpuskázott a találkozón

A 81. percben egyenlített a Puskás, Nahirnij kevergetett a bal oldalon, majd a hosszúra ívelt, ahonnan Molnár közelről a léc alá bombázott, 1-1.

Weitner Ádám: – Az első félidőben remekül játszottunk, a gól mellett legalább hat helyzetünk volt, lezárhattuk volna a meccset. A második játékrészben a Puskás meddő mezőnyfölényben futballozott, helyzet nélkül. A bekapott gól után megpróbáltunk mindent, de nem sikerült, ezután a meccs után is van hiányérzetem.

A pápai csapat október 24-én, 16 órai kezdéssel a ZTE II-t látja vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában