Minden pontért harcolniuk kell

2021.10.30. 07:00

Szombaton 18 órakor az Eger vendége lesz a Fejér-B.Á.L. Veszprém

Újabb idegenbeli összecsapással folytatja szereplését a Fejér-B.Á.L. Veszprém NB I.-es férfi kézilabda-együttese, amely ezúttal az SBS-Eger otthonában lép pályára.

B. Virág Rita

A veszprémi csapat szeretné újra megérezni a győzelem ízét

Fotó: Penovác Károly/Napló

Hat fordulón van túl a Veszprém a 2021/22-es évadban, és jelenleg a tizenegyedik helyen áll a tabellán két győzelemmel és négy vereséggel. Ha csak a puszta számokat nézzük, mondhatnánk, hogy többet reméltünk, ám ha az ellenfeleket is megvizsgáljuk, akkor örömmel konstatálhatjuk, nincs miért szégyenkeznie a bakonyiaknak. Tombor Csaba tanítványai ugyanis akit lehetett, megvertek. A nyitányon könnyedén fektették két vállra a Komlót, idegenben legyőzték a Kecskemétet. Gigászi csatában kaptak ki a velük nagyjából egy súlycsoportban lévő Gyöngyöstől, alulmaradtak a Telekom Veszprémmel és a bajnoki címvédő, Pick Szegeddel szemben, és vereséget szenvedtek a dobogóra hajtó Balatonfüredtől.

A veszprémi csapat szeretné újra megérezni a győzelem ízét
Fotó: Penovác Károly/Napló

A szombati ellenfél, az SBS-Eger ezzel szemben jóval könnyebb sorsolás után is csak egy sikert tud felmutatni: Csurgón 34-33-ra diadalmaskodott a Heves megyei gárda. Kikapott viszont a Dabastól (20-24), a NEKA-tól (28-24), a Tatabányától (28-32), a Ferencvárostól (26-37) és a Komlótól is (33-32).

A Veszprém bizakodva várhatja a szombati összecsapást, és ha a megszokott hozzáállást, metalitást mutatják a Tombor-fiúk, akkor nem lehet gond a két pont megszerzésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában