Többszörös bajnok lett az országos versenyen a zirci sportlövő

Kiemelkedően szerepelt Vintze Regina zirci sportlövő, a Komárom VSE versenyzője az országos bajnokságon. Egyéniben és csapatban is aranyérmet ünnepelhetett.

Kelemen Gábor

Vintze Regina felállhatott a dobogó legfelső fokára

Forrás: Szervezők

Regina saját korcsoportjában, az ifjúságiak között a háromszor húsz lövésből, valamint három testhelyzetből álló olimpiai versenyszámban egyéniben és csapatban is első helyezést ért el. A kisöbű puska ötvenméteres, hatvanlövéses fekvő számban is országos bajnok lett csapattársaival, ráadásul új országos csúcsot sikerült kivívniuk, míg ugyanebben a számban egyéniben a dobogó második fokára állhatott fel, hajszállal lemaradva az első helyről.

Vintze Regina felállhatott a dobogó legfelső fokára
Fotó: Szervezők

A nála idősebb juniorok között is termett babér számára: hatvanlövéses fekvő számban egyéniben a kilencedik, csapatban az első helyen végzett. A három testhelyzetből leadott, egyenként negyven lövésből álló versenyszámban először jutott a döntőbe, ahol a hatodik helyen fejezte be a versengést, míg csapatával ezüstérmet szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában