Foci

2021.11.28. 17:15

Kétgólos győzelmet aratott a Perutz FC

Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjának 19. fordulójában kétgólos győzelmet aratott a Perutz FC, mely a legutóbbi hét mérkőzéséből hatot megnyerő ETO Akadémia otthonából hozta el a pontokat.

Haraszti Gábor

Forrás: pixabay.com

ETO Akadémia – Perutz FC 0-2

 

ETO Stadion. V.: Juhász. ETO Akadémia: Pálfi – Vidnyánszky, Pereira, Sipőcz (Szalka 66.), Farkas, Márton (Kanalos 46.), Szamosi (Szabados 77.), Múcska (Hanzli 87.), Tamás, Tuboly, Szabó (Katona 46.). Edző: Király József. Perutz FC: Szigeti – Molnár (Kalász 71.), Zsirai, Bence, Füredi – Nagy, Köles, Iványi (Szilágyi 77.), Hanzl – Oláh (Skriba 77.), Sandal (Jurik 85.). Edző: Weitner Ádám.

 

A Győr és a Pápa is jó formában várta a kezdő sípszót, hiszen az elmúlt hetekben mindkét csapat szépen termelte a pontokat.

Az első félidőben a pápaiak térfelén folyt a játék, így az ETO-nak voltak kisebb lehetőségei a vezetés megszerzéséhez. Az ötödik percben Szigeti kapus Farkas közeli próbálkozását hatástalanította, majd egy hosszúra átszálló szabadrúgásnál Szabó lövése halt el a védőkben. A 35. percben mindjárt az első lehetőségét gólra váltotta a Pápa, Füredi hosszúra átszálló szögletét Nagy fejelte középre, ahol Oláh érkezett és a kapu bal oldalába bólintott 0-1. Két perccel később ismét Szigetinek akadt dolga, aki Tamás közeli próbálkozását védte.

 

Szünet után nagy egyenlítési lehetőség maradt ki, egy sarokrúgást követően Vidnyánszky a kapu torkából belsőzött fölé. Az 56. minutumban megduplázta előnyét a Pápa, egy sorfalon megpattanó szabadrúgás Oláh elé hullott, aki higgadtan a kapu bal sarkába belsőzött 0-2. Az ETO a fennmaradó időben sem talált fogást a szervezett, fegyelmezett vendégeken, így a pápaiak három ponttal a zsebben utazhattak haza.

 

Király József: Az eddigi mérkőzésekhez képest sajnos tompábban játszottunk, helyzeteket sem tudtunk kialakítani, a Perutz megérdemelten győzött.

 

Weitner Ádám: Örülök, mert bravúrgyőzelmet arattunk egy rendkívül jó képességű csapat otthonában úgy, hogy még gólt sem kaptunk. Végig uraltuk a mérkőzést, gratulálok a fiúknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában