Vesszőfutás

2021.11.29. 07:01

Kikapott a füredi csapat Gyirmóton

A labdarúgó NB III. nyugati csoportjának 19. fordulójában 4-0-s vereséget szenvedett a Balatonfüred a Gyirmót vendégeként.

Juhász-Léhi István

Forrás: pixabay.com

Gyirmót FC II. – Balatonfüredi FC  4-0 (1-0) 

Győr-Gyirmót, 50 néző. V.: Takács. Gyirmót FC Győr: Rusák – Major M., Ene (Kiss B.), Széles A. (Wágenhoffer M.) Kirják – Nagy K., Mayer M, Béli (Németh B.), Ominger, Somogyi-Bakos (Dán K.) – Mayer Á. (Bagó B.). Edző: Polyák Gábor. Balatonfüredi FC: Sevinger – Tetézi, Farkas, Pécseli, Takács – Csikós (Borgulya D.) – Leidl (Miskei-Manó G.), Szalai, Szabó, Bartha – Róth. Edző: Borgulya István. 

Jól kezdtek a hazaiak, az első negyedóra végén Somogyi-Bakos jobb oldali szögletére Nagy K. érkezett lendületből középen, és lőtt 16 méterről, de a labda a kapufát találta el. Öt perccel később Mayer M. végzett el szabadrúgást, 30 méterről, de lövését a védők blokkolták. A 29. percben megszerezte a vezetést a Gyirmót: Kirják H. szögletére Mayer Á. érkezett, és 8 méterről a kapuba fejelt, 1-0. 

A szünet után „mozgolódott” a Füred: az 52. percben Csikós S. és Róth I. játszott össze, utóbbi 16 méterről a kapura lőtt, de lövését Rusák bravúrral védte. 

Az 59. percben egy hosszú indítást követően Mayer Á. 8 méterről lőtt a vendég kapuba, 2-0. 

A 79. percben Bagó B. szabadrúgásával indította Kirják H., akinek beadását a vendégek játékosa, Farkas D. saját kapujába lőtte, 3-0. 

Három perccel a rendes játékidő lejárta előtt egy keresztlabdát követően Bagó B. kapott remek labdát, és 5 méterről a kapu jobb alsó sarkába lőtt, 4-0. 

Borgulya István: – Hiába szenvedtünk 4-0-ás vereséget, úgy érzem, szorosabb is lehetett volna. Sajnos, ennyi volt benne. Még egy meccs van az őszi szezonból, utána újratervezés. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában