Ködös időben is látható sikert ért el a VLS Veszprém

Fontos idegenbeli összecsapást nyert meg a VLS Veszprém a labdarúgó NB III 18. fordulójában. Pető Tamás tanítványai a MOL-Fehérvár II ellen gyűjtötték be a három pontot.

B. Virág Rita

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

MOL Fehérvár II–VLS Veszprém 0–1 (0–0)

Székesfehérvár. Jv.: Juhász D. Mol Fehérvár FC II: Varga Á. – Tóth A., Zsóri (Dénes), Horváth B. (Kovács B.), Singh Armaan (Bozai), Berekali, Hodzic, Nyári, Fodor (Bihari), Papp M., Elek. Edző: Szalai Tamás.

VLS Veszprém: Héninger – Schőnig, Major, Gálfi (Keresztes), Somogyi, Kovács D., Baldauf (Babos), Nagy R. (Takács), Vass, Krebsz, Zachán. Edző: Pető Tamás.

Gólszerző: Gálfi.

A múlt hetihez hasonló ködös időben, mély talajú pályán kezdődött meg a találkozó. Az első perctől a Veszprém ragadta magához a játék irányítását. A vendégcsapatnak több lehetősége is adódott a gólszerzésre, de ezek rendre kimaradtak. Az ellenfél csak néha-néha jutott el a bakonyiak kapujáig.

A második felvonás elején, az 57. percben Somogyi harminc méterről lövésre szánta el magát, a labdába Gálfi beletette a lábát, így az a balra mozduló kapus mellett a háló jobb oldalába vágódott, 0-1.

A játék képe a gól után annyiban változott meg, hogy a Fehérvár a cserejátékosaival próbált gólt szerezni, de két lövésen kívül, amelyeket egyébként Héninger ügyesen hatástalanított, többre nem futotta erejéből.

A veszprémi csapat teljesen megérdemelten szerezte meg a két pontot.

Pető Tamás: – Jó meccs volt, erős ellenféllel játszottunk, és teljesen megérdemelten nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában