ajka ase

2021.11.18. 08:00

Nagyszerű formában asztaliteniszeznek

A város első női extraligás asztalitenisz-­csapata, az Ajkai ASE nem csupán azt mutatta meg, hogy van helye a legjobbak között, hanem a mezőny első felébe is be tudta küzdeni magát.

Tisler Anna

A mindössze 12 éves Kiss Csenge is remekül helytáll a legjobbak mezőnyében Fotó: Gyarmati László/Napló

Fotó: www.gyarifoto.com

A legjobb honi női asztaliteniszezők versenysorozatának október elején Ajka adott otthont, november közepén pedig Budapesten rendezték meg az idei utolsó fordulót.

Az ajkaiak remekül nyitottak, 6:2 arányban legyőzték a Club Aréna Győrt. A lányok a vártnál jóval könnyebben hozták a párost, ami meg is adta az alaphangot, 3:0 után még szépített az ellenfelük, de már biztosak lehettek a győzelemben. Eredmények: Peterman-Varga Tímea 3 siker, Hepke Johanna 1, Czeglédi Szilvia 1, Peterman-Varga–Hepke páros 1.

Másnap a Békési Team ellen ugyancsak 6:2-re nyertek az ajkaiak. Eredmények: Peterman-Varga Tímea 3, Hepke Johanna 1, Czeglédi Szilvia 1, Peterman-Varga–Hepke páros 1. A harmadik napon az AC Nyíregyházának sem volt esélye a Veszprém megyei csapat ellen, 6:1 lett a végeredmény. Eredmények: ­Peterman-Varga Tímea 2, Czeglédi Szilvia 2, Hepke Johanna 1, Peterman-Varga–Hepke páros 1.

A mindössze 12 éves Kiss Csenge is remekül helytáll a legjobbak mezőnyében
Fotó: Gyarmati László/Napló

Ughy Zoltán vezetőedző a Naplónak nyilatkozva elmondta, a csapat nagyon jó formában van, elégedett a lányok teljesítményével. A mezőny legfiatalabb, mindössze 12 éves játékosa, Kiss Csenge szintén kiválóan helytállt a felnőttek között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában