Szomszédvári rangadó

2021.11.27. 07:01

Szeretnének bizonyítani a pápaiak

Szezonbéli hetedik győzelme után szomszédvári rangadót vív a Perutz FC, mely az NB III-as labdarúgó-bajnokság utolsó őszi fordulójában a dobogóra hajtó ETO Akadémiához látogat.

Horváth Gábor

A sok kimaradt lehetőség ellenére két, szemre is tetszetős gólról marad emlékezetes a pápaiak Kelenföld elleni találkozója, mindkettőt Sandal Dominik szerezte úgy, hogy a pápai kapustól indult támadásba egy vendégjátékos sem tudott beleérni, előbb hat, majd 15 passz után került a labda a gólvonal mögé. 
 

– Örülök a legutóbbi győzelemnek, és annak is, hogy az edzésen gyakoroltak visszaköszöntek a pályán, mindkét gól előtt szépen felépített támadást vezettünk – emlékezett vissza a sikerre Weitner Ádám, a Perutz trénere. – Jó a statisztikánk, hiszen a legutóbbi kilenc meccsünkön csak a favorit Mosonmagyaróvár tudott három pontot szerezni ellenünk, emellett négy győzelmet és ugyanennyi döntetlent tudunk felmutatni. 
 

Az őszi idény utolsó fordulójának egyik nyitómeccsén a legutóbbi hét mérkőzésén mindössze egy vereséget szenvedő győri akadémisták lesznek a bakonyaljai csapat ellenfelei, két remek formában lévő alakulat találkozik tehát az ETO Stadionban. 
 

– Jó csapat az ETO, figyelemre méltó eredményeik vannak – folytatta Weitner edző, aki kiemelte, győriként nem tekint presztízsmeccsként a 90 percre, ez is egy bajnoki a többi közül. – Fiatal, lelkes és tehetséges csapatról van szó, régóta együtt játszanak, igazi kihívás lesz számunkra ez a derbi. Szeretnénk bizonyítani, bízom a srácokban. 
 

A mérkőzést vasárnap dél­előtt 11 órai kezdéssel rendezik, a játékvezető Juhász ­Dávid lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában