Táncversenyt tartottak az ajkai sportcsarnokban

Az egész Dunántúlról neveztek csapatok az Akrobatikus Rock and Roll Területi Táncversenyre, amely a Városi Sportcsarnokban zajlott.

Tisler Anna

Területi rock and roll verseny

Fotó: www.gyarifoto.com

A Veszprém megye városaiból érkező csapatok is többször álltak a dobogón.

Children párosban az ajkai Dinamik versenyzője, Györkös Zalán és Fercsák Jázmin végzett az élen az Akrobatikus Rock and Roll Területi Táncversenyen. A juveniles páros versenyszám legjobbja Péter Ákos és Babai Blanka (Black Bunny, Pápa), Radnai Kristóf és Nagy Noémi (Kid, Veszprém), valamint Csite Adrián és Varga Ramóna Linda (Dinamik–Black Bunny). A Couple dance show műfajban Juhász Olivér és Lisz Barbara (Rocky-Dilly–Black Bunny) a második helyet szerezte meg. A children kisformációban a Pixies (Acro Dance Bala- tonfüred) végzett a második helyen, a harmadikon a Kolibrik (Dinamik, Ajka). A juveniles kisformációban a Sweeties (Kid Veszprém) máso- dik, a Little Rock (Acro Dance) harmadik lett.

Junior kisformációban győzött az After School (Acro Dance). Ladies dance kisformációban másodikként zárt a Wonder (Acro Dance, Balatonfüred), harmadikként a Brillance (Black Bunny, Pápa).

Az ajkai versenyen ladies dance plus kisformációban második lett a Mission (Acro Dance Balatonfüred), harmadik a Csinizsaruk (Kid, Veszprém). A ladies contact style kisformációban győzött a Perfect (Acro Dance, Balatonfüred), a nagyformációban a Baby Dolls (Kid, Veszprém), a children nagyformációban első lett a Pretties (Acro Dance, Balatonfüred), második a Tip-top (Dinamik, Ajka), harmadik a Flame Princess (Kid, Veszprém), a juvenilesben Firerock (Acro Dance, Balatonfüred) és Fancies (Kid, Veszprém) lett a sorrend. A girls nagyformációban második lett a Hells Angels (Kid, Veszprém).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában