Bakony-szlalom zárófutam novemberben

Napló

Csoportkép a Bakony-szlalom díjazottjairól

Forrás: SR Sportegyesület

bakonyszentlászló A szlalomkupa abszolút értékelésében három pilóta is esélyes volt a dobogó legfelső fokára, és mindent megtettek annak érdekében, hogy a többi pilóta ne szólhasson bele a végeredménybe. Sajnos azonban volt, akinek a technika ördöge rontott az időeredményein, így a bakonyszentlászlói bajnok idén a szombathelyi Meszes András lett a veszprémi Nagy Richárd és a tapolcai Szollár Norbert előtt.

A kategóriákban is nagy csaták zajlottak, a technika itt sem mindig segítette a versenyzőket, nem csak emberi hiba miatt úszhatott el egy-egy jobb helyezés. Az ügyes kezű pilóták a nap végére megvívták csatáikat a stopper és egymás ellen, így begyűjtötték az értékes pontokat, ami alapján a bajnokság végeredménye a következőképpen alakult.

Csoportkép a Bakony-szlalom díjazottjairól
Fotó: SR Sportegyesület

A bajnokság kategóriáinak dobogósai, női: 1. Nagy Veronika Zsuzsanna (Pápa), 2. Horváth Kinga Zsófia (Veszprém), 3. Bognár Hedvig Tünde (Győr). Széria 1. kategória: 1. Kurdi Lajos Ádám (Várpalota), 2. Mulicz László (Veszprém), 3. Molnár Attila (Csór). Széria 2. kategória: 1. Radványi Dávid, 2. Máté Róbert, 3. Kobán Barnabás. Tuning 1. kategória: 1. Pathy Dániel (Veszprém), 2. Zubó Dávid, 3. Zelles Sándor. Tuning 2. kategória: 1. Károlyi Péter, 2. Balogh Tihamér, 3. Gulyás Ádám (Veszprém). Tuning 3. kategória: 1. Meszes András, 2. Szollár Norbert (Tapolca), 3. Csiszár Benjamin Botond (Veszprém). Tuning 4. kategória: 1. Jantó Attila (Balatonfüred), 2. Pázler Zsolt, 3. Papp Krisztián (Tihany). Hátsókerék-hajtás 1. kategória: 1. ifj. Mázi Ferenc (Bakonyszentlászló), 2. Farkas Bálint (Öskü), 3. Hock Tamás (Gyulafirátót). Hátsókerék-hajtás 2. kategória: 1. Nagy Richárd (Veszprém), 2. Németh Dávid (Balatonfüred), 3. Váry Kovács Gergő (Ajka). Proto kategória: 1. Szabó Zsolt (Veszprém), 2. Krasznai Ákos (Keszthely), 3. Élő Lajos.

A Dunántúli Szlalomkupának még nincs vége, így a versenyzők izgulhatnak a bajnokság utolsó futama miatt, amit Veszprémben rendeznek majd november 21-én az aréna parkolójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában