Megérdemelt győzelem

2021.12.05. 21:03

A harmadik helyen zárta az őszt a VLS

Megérdemelt győzelemmel zárta az évet az NB III nyugati csoportjában a VLS Veszprém a Komárom VSE otthonában. A vendégek magabiztos fölénnyel nyertek, és szerezték meg az őszi dobogós helyet.

Gunther-Nyitrai Krisztina

20211128 Veszprém bajnoki labdarúgó-mérkőzés NB III VLS Veszprém (piros) - Érdi VSE (zöld) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

Komárom–VLS 0-3 (0-0)
Komárom, 100 néző, V: Horváth P. Komárom VSE: Rigó, Tóth, Csermák, Simigla, Végh, Szecsődi, Schiller, Szántó, Csendes, Hajba, Horváth. Cserék: Kalla, Szileszki, Böndi. Edző: Bozsik Péter.  VLS Veszprém: Héninger, Schőnig, Gulyás, Takács, Major, Somogyi, Kovács, Baldauf, Nagy R., Vass, Zachán. Cserék: Gálfi, Varga, Krebsz. Edző: Pető Tamás.
Míg Veszprémben a friss hónak örülhettünk, addig Komáromban hó nélkül, szinte ideális körülmények között indulhatott a derbi. Lendületes veszprémi támadások után, a 2. percben tizenegyeshez jutott a veszprémi csapat, Nagy R. azonban a jobb alsó sarok mellé gurította a játékszert. A vendégek lendületét nem törte meg a kihagyott büntető, továbbra is magabiztosan támadtak, de a gólszerzés elmaradt az első félidőben.
A szünet után a 60. percben Major játszotta tisztára magát, és a kivetődő kapus fölött lőtt a hálóba, 0-1. A bakonyiak tetszetős akciók sorát dolgozták ki. A 72. percben az ellenfél kapuja előtt röviden szabadítottak fel a védők, így Nagy R. jutott lehetőséghez, aki 15 méterről nagy erővel bombázott a léc alá, 0-2.
Tovább nőtt a VLS előnye, a 89. percben Major sokadszorra rázta le a védőket, és tálalt könnyedén Krebsz elé, aki nem hibázott a ziccerben, 0-3.
A házigazda kidolgozott helyzetekig nem jutott el, lehetősége sem volt pontot szerezni.
A VLS Veszprém jelenleg a tabella harmadik helyén áll, egy ponttal maradt csak le a második helyen táborozó Mosonmagyaróvártól, és három pont különbséggel az első BVSC-Zuglótól.
Pető Tamás: - Nagyszerű meccs volt, tökéletes játék. Nagyon szépen zártuk ezt az évet, egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk.

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában