Összefogás

2021.12.22. 09:00

Adomány a várpalotai otthonnak a megyei kézisektől

A Fejér-B.Á.L. Veszprém NB I.-es férfi kézilabda-együttese, valamint az Éles Kézisuli jóvoltából a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség (VMKSZ) egy porszívót és egy mosógépet ajándékozott a Várpalotai Családok Átmeneti Otthonának.

B. Virág Rita

Nagy Erika, az otthon vezetője és Öcsi Tamás, a VMKSZ irodavezetője

Forrás: VMKSZ

A Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség egész évben támogatja és segíti a Várpalotai Családok Átmeneti Otthonát, nyáron ingyenes tábort szervez az ott élő gyerekeknek, az év során edzéseket tart. A szervezet azonban az ünnep közeledtével különösen fontosnak tartja, hogy felismerjük saját környezetünkben, ha valaki nehéz helyzetbe került. A szövetség összefogásra hívta a segítő szándékú sporttársakat. 

Az otthonban tizennégy nehéz sorsú, hátrányos helyzetű család él, nekik két mosógép állt rendelkezésükre, amelyek naponta 10-12 adag ruhát mostak tisztára. Félő volt, hogy ezt a megterhelést már nem sokáig bírják az eszközök, ezért szerettek volna egy harmadik készüléket és egy második porszívót. A szövetség alighogy kitette a kérést a közösségi oldalára, máris jelentkezett a felajánló. A Fejér-B.Á.L. Veszprém NB I.-es kézilabdagárdája szerezte be az új mosógépet, míg az Éles Kézisuli megvásárolta a porszívót, amelyet a szövetség nagy örömmel továbbított Várpalotára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában