Labdarúgó NB III

2021.12.05. 20:41

BFC: egy pont idegenből

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában döntetlent játszott a Kelen SC otthonában a Balatonfüred csapata.

Juhász-Léhi István

Borzalmas talajú pályán léptek pályára a felek, és bármilyen furcsa, de a 90. perc során egyik együttes előtt sem adódott feljegyezhető helyzet. A találkozó legizgalmasabb jelenete talán Borbély 78. percben történt szabálytalansága volt, akit durvaságért küldött be az öltözőbe Hernádi játékvezető. Borgulya István a találkozó után a Naplónak elmondta, hogy jelen helyzetükben három ponttal ér fel a mostani döntetlen. „Nagyon nehéz volt a pálya… Idegenben szereztünk egy pontot, ami dicséretes. Gratulálok a csapatnak!” - fogalmazott a szakember értékelésében.
 

Kelen SC – Balatonfüredi FC 0-0
 

Budapest, 50 néző. v.: Hernádi.

KELEN SC: Zima - Kertai, Módly (Kasza, 86., Borbély, Kádár, Wild, Pintér, Lustyik, Tímári, Erdei, Lipcsei. Edző: Harmati Tamás.

BALATONFÜREDI FC: Sevinger - Takács, Farkas, Szalai, Borgulya (Frey, 81.), Róth, Leidl, Miskei, Tetézi, Pécseli, Szabó. Edző: Borgulya István.

Kiállítva: Borbély, 78.

Címkék#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában