női labdarúgó NB II

2021.12.16. 10:23

Egy pontot gyűjtöttek az ajkaiak

Bár kétszer is előnybe került, végül kénytelen volt beérni a döntetlennel az FC Ajka a női labdarúgó NB II-ben. Igaz, a harmadik helyezett ellen szerzett egy pont nagyon jó eredménynek számít. A pápaiak alulmaradt a fővárosban.

Horváth Gábor

A zöld mezes ajkaiak döntetlennel zárták az évet, a Pápa kikapott

Fotó: Penovác Károly/Napló

A 15. fordulót rendezték meg a női labdarúgó második vonalban. A hazai pályán szereplő ajkaiak Beimli Katalin révén az első és a második félidő elején is vezetést szereztek a harmadik helyen álló Budaörs ellen, ám a rivális mindkét alkalommal egalizálni tudott.

A Pápai ELC idegenben szerepelt a játéknapon, s ugyan a második percben előnyhöz jutott, a BVSC-Zugló hat góllal tudott erre válaszolni.

FC Ajka–Budaörs 2-2 (1-1)

Ajka. Jv.: Ruff I. FC Ajka: Hidi – Simon, Hannig, Schultz, Belovics, Bozsoki, Szájli (Kovács N.), Tamás-Kovács, Bogdán, Kádi, Beimli.

Budaörs: Mészáros J. – Boczkó, Kardosi, Proháczik (Kecskeméti), Oláh, Tóth E., Kirschner, Balázs-Hegedűs, Német V., Kajdy, Buzás.

Gólszerzők: Beimli (2), ill. Buzás, Kardosi.

BVSC-Zugló–Pápai ELC 6-1 (3-1)

Budapest. Jv.: Németh D. BVSC-Zugló: Erdélyi – Béres, Szalontai, Bakó, Hugyecz (Horváth F.), Terdik, Nagy E., Koncz, Molnár R. (Gulyás), Bíró, Trunszka.

Pápai ELC: Vecseri – Tolner, Várhelyi (Takács), Major, Schmera (Szabó E.), Ruska (Tóth J.), Schwendtner, Hérics (Kilinkó), Vesztergom, Szücs, Buzdor.

Gólszerzők: Szalontai (4), Molnár R., Trunszka, ill. Hérics.

Az FC Ajka a nyolcadik, a PELC a 13. helyen áll a bajnokságban, amely jövő februárban folytatódik.

A tabella állása az NB II nyugati csoportjában: 1. Szekszárd 34 pont, 2. MOL Fehérvár 33, 3. Budaörs 30, ...8. FC Ajka 16, ...13. PELC 4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában